15. Marta 2022.

Kradu gorivo uz pomoć kante za đubre VIDEO

Big Portal

Zatim je puni bezolovnim gorivom vrednim 143 funte, nakon čega ležerno odlazi dok ljudi šokirano gledaju, piše britanski Daily Mail.

Međutim, čini se da je lopov učinio jednu veliku grešku. Zaboravio je da sakrije broj na boku kante koji ukazuje na njegov kućni broj, navodi Jutarnji.hr. Bilo je i komentara za lokalne medije, osoba koja živi blizu stanice je rekla: “Nisam mogao da verujem. Ko koristi kantu za smeće za krađu benzina? To je apsolutno ludilo. Mora da je neko iz okoline jer je očigledno upravo izvukao kantu iz svoje kuće. Pretpostavljam da će s rastućim cenama biti samo gore”.

Globalne cene nafte su prošle nedelje dostigle najviši nivo u poslednjih 14 godina – na nekim tržištima i do 140 dolara po barelu, budući da Zapad razmatra zabranu uvoza ruske nafte. Prevoznici u Velikoj Britaniji upozoravaju da će biti prisiljeni da povećaju naknade da bi podmirili rastuće račune za gorivo. Rod McKenzie, izvršni direktor trgovačkog tela Udruženaj drumskog prevoza, opisao je skok u ceni dizela kao “dramatičan”.

“Ako prevoznici moraju da plaćaju više za svoje gorivo, neizbežno moraju da kupcima naplate više. Pretpostavljam da će to značiti rast cena svega što se isporučuje kamionom, što je iskreno 97 posto svega što dobijamo u Britaniji”.

https://www.youtube.com/watch?v=UdhwuFmcG2w

b92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare