3. Novembra 2021.

Krađa o kojoj svi pričaju: Dok je drijemao u autu, lopovi odnijeli pare

Big Portal

Ipak, jedna od neobičnijih krađa dogodila se 30. oktobra, oko 6.20, na parkingu benzinske stanice u Babinoj Gredi kod Vukovara, navodi Večernji list.

Prema navodima policije, krađa se dogodila dok je 62-godišnji državljanin Njemačke spavao u svom automobilu njemačke registracije.

Tom prilikom su automobilu prišla dvojica nepoznatih muškaraca koji su prorezali pneumatik na prednjem točku i razbili staklo na suvozačevim vratima.

Pri tome su odnijeli torbicu sa suvozačkog sjedišta u kojoj su se nalazili lični dokumenti, novac i drugi predmeti. Potom su se s ukradenom torbicom udaljili automobilom.

Prema izjavi oštećenog, počinjena materijalna šteta iznosi više hiljada kuna. Iz policije navode da je u toku kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinilaca protiv kojih sledi krivična prijava za krivično djelo teška krađa.

U međuvremenu su iz policije javili da je nekoliko sati kasnije 44-godišnji vozač teretnog vozila pronašao torbicu koja je bila odbačena u zaustavnoj traci auto-puta Babina Greda – Županja i koja je vraćena vlasniku.

Srpskainfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare