Kovač: Nije otkaz, nisam ni imao ugovor - BIGportal.ba
Odbojka Sport

Kovač: Nije otkaz, nisam ni imao ugovor

Slobodan Kovač, sada već bivši selektor odbojkaša Srbije, kaže da su mu čelnici Saveza zamerili na nedavnim rezultatima.

Srbija je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu zauzela četvrto mesto, da bi sa Kovačem u subotu bila prekinuta saradnja.

“Po povratku sa Evropskog prvenstva, predsednik Saveza, Edin Škorić, kao tim menadžer i ja, razgovarali smo o svemu i kako ćemo dalje. Bilo je primetno nezadovoljstvo rezultatima i zamereno mi je kako je ekipa izgledala. Pričalo se samo o neuspesima. Ne znam da li je predsednik očekivao da dam otkaz, ali s obzirom na to da nisam ni imao važeći ugovor, nisam ni mogao nikome da dam otkaz. Baš kao što ga niko meni nije dao, iako u saopštenju piše baš to”, rekao je Kovač za “Sportklub” i dodao:

“Umro je jedan papa, doći će drugi… Samo mi je krivo što sam odluku Predsedništva OSS morao da pročitam na nekom sajtu, ili da je saznam od igrača. Eto, meni je sve javio Marko Podraščanin. Mislim da je bilo korektnije da me neko pozvao na ‘Viber’, ili ‘Vots-ap’, kao vi sada, i da mi kaže da produžetka ugovora neće biti.”

Kovač je dodao da ako se ovako nastavi, reprezentacija će na svakih godinu-dve dobijati novog selektora.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Juventus u problemu – pronevjera 50 miliona evra, osumnjičen i Nedved

Zeljka

Kingsi srušili Lejkerse poslije tri produžetka, niz Atlante nastavljen

Zeljka

Đoković: Postoje mnogo bitnije stvari od sporta

Zeljka

Ostavite komentar