Kortni Lav proziva mladu umjetnicu, niko ne misli da je u pravu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kortni Lav proziva mladu umjetnicu, niko ne misli da je u pravu

Rokerka Kortni Lav očigledno nije srećna zbog toga što se mlada pevačica i glumica Olivija Rodrigo pojavljuje na promotivnoj fotografiji u istom izdanju kao Kortni, kada se svojevremeno slikala za naslovnicu jednog od albuma njenog benda “Hole”.

Supruga pokojnog Kurta Kobejna javno je prozvala 18-godišnju Rodrigo, bivšu zvezdu Dizni kanala i pevačicu poznatu po hitu “Drivers licence”, da je bez saglasnosti kopirala omot albuma “Live Through” iz 1994. godine, za potrebe svog predstojećeg tinejdžerski koncertnog filma.

Kortni je na Instagramu podelila spornu fotografiju na kojoj Rodrigo, kao kraljica maturantskog plesa, nosi tijaru, ima razmazanu maskaru i drži buket cveća.

Inače, pomenutu naslovnicu albuma “Hole” napravila je fotografkinja Elen von Unvert, koja je 2019. za drugi časopis rekla da je Kortni želela da reprizira scenu filma “Carrie” iz 1976. godine.

“Uočite razliku!”, napisala je Kortni, na šta je Olivija odgovorila: “Volim te i uživam puno u ovome”.

S obzirom da mlada pevačica nije shvatila ironiju, Kortni je dodala da se njena omiljena cvećara nalazi u Noting Hilu u Londonu, i da je Olivija kontaktira za više detalja.

Kortni je i na Fejzbuku objavila istu fotografiju i napisala da je obavestila Oliviju šta treba da uradi sledeće.

“Rekla sam joj da čekam njeno cveće i poruku. Nadam se da će biti dugačka. Uči li Dizni decu čitanju i pisanju? Bog zna. Videćemo. Da, ovo je bezobrazno. Izaziva bes? Da sam ostavljala po dolar svaki put kada se ovo dogodi, bila bih bogata”, poručila je Kortni.

Jedan obožavalac joj je napisao da je “glupo” što se ljuti zbog ovako “smešne” stvari.

“Umetnici neprestano kradu… Plus što je dete. Zašto nisi ponosna zbog uticaja koji imaš na nju i ostale, umesto što tako oštro napadaš nekoga ko je pozajmio ideju”, piše u komentaru.

Rokerka je odgovorila: “Vaša verzija nije moja. Ukrasti originalnu ideju i ne tražiti dozvolu je bezobrazno. Ne postoji način da budete elegantni u tome. Nisam ljuta. Meni se to stalno dešava. I zaista sam vrlo ljubazna ili ne kažem ništa. Ali ovo je bio loš način. Muzika ove osobe nema nikakve veze sa mojim životom. Bila je nepristojna i imam svako pravo da branim svoj rad”.

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar