Kortni Lav o 28 dugih godina bez Kobejna: "I dalje ga vidim kako stoji na toj obali" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kortni Lav o 28 dugih godina bez Kobejna: “I dalje ga vidim kako stoji na toj obali”

Pevačica Kortni Lav na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa venčanja od pre 28 godina.

Kurt Kobejn i njegova supruga Kortni Lav početkom devedesetih bili su kontroverzni rokenrol par koji je privlačio pažnju javnosti sve do Kobejnovog samoubistva 1994. godine. Danas je Lav objavila fotografiju sa venčanja na Havajima i prisećala se decenija koje su prošle. Kobejnov bend Nirvana je u tom trenutku bio na vrhuncu svog uspeha, dok je Lav tek započinjala svoju muzičku karijeru sa bendom Houl.

Lav je na svojoj objavi napisala: “Pre 28 godina. Sećam se osećanja vrtoglavice, koliko sam bila zaljubljena, kako sam znala kolika sam srećnica.”

Embed from Getty Images

“I dalje mogu da ga vidim kako stoji na toj obali”, nastavlja Lav u svojoj objavi, i dodaje da je tog dana upalila sveću, otišla na suši sa bliskim prijateljem i prošetala psa.

Vezu su započeli devedesetih godina u Sijetlu, a od samo starta Kobejn i Lav su bili u centru skandala. Od zloupotrebe narkotika, preko alkohola, do nasilja, a kasnije i teorija kako je Lav zapravo ubila Kobejna, ovaj par se i dalje smatra jednim od najzanimljivijih parova pop kulture.

https://www.instagram.com/p/B8-PujFF00G/?utm_source=ig_embed

Iako su planirali su da se otrezne pre rođenja njihove kćerke Frensis Bin, to se nije desilo, pišu strani mediji. Takođe, mediji su pisali i da je čak Kortni Lav koristila heroin iako je znala da je trudna.

Pevačica je u svojoj objavi na Instragramu dodala da je njen život već 28 godina haotičan, sa usponima i padovima i da je javnost sve to mogla da isprati, napominjući da je to “najmračnije sr*nje koje možete zamisliti”.

Danas objavljeno

Kim Kardašijan mora platiti vrtoglav iznos kazne zbog reklamiranja

Vanja A

Nekoliko načina kako dobro oprati višekratnu bocu za vodu

Vanja A

Margo Robi učesnica nasilnog incidenta

Vanja A

Ostavite komentar