1. Augusta 2020.

Korona uništila pjevača: Nisam imao snage da ustanem! Izgubio sam pamćenje!

Big Portal

Pevač Ljuba Aličić odlučio je da otvori dušu i ispriča kako je izgledala njegova borba sa korona virusom.

Prema njegovim rečima, u jednom trenutku je čak izgubio pamćenje, dok se lečio u bolnici u Šapcu, odakle je tek posle tri nedelje pušten kući.

“U početku nisam ozbiljno shvatao ovaj virus. Mislio sam da je grip kao i svaki drugi, a onda sam se zarazio. Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna”, ispričao je pevač.

Sin i žena su ga naterali da uopšte ode u bolnicu.

“Smestili su me na grudno odeljenje šabačke bolnice i lekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama.”

Sve vreme je bio priključen na kiseonik.

“Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema lepšeg osećaja”, ispričao je pevač.

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

(Izvor: MONDO/Pink.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare