Željko Vasić otkrio sve o postkovid sindromu, prošao kroz pakao - BIGportal.ba
Ex Yu

Željko Vasić otkrio sve o postkovid sindromu, prošao kroz pakao

“KORONA MI JE OSTAVILA POSLEDICE NA SRCU”: Željko Vasić preležao je korona virus u oktobru prošle godine, a sada je otkrio kakve posledice je ova opaka bolest ostavila na njega.

– Dok sam imao virus u oktobru bio sam potpuno zdrav, jedini simptom koji sam imao bio je gubitak čula ukusa i mirisa. Svakako, sa porodicom sam bio u izolaciji. Imao sam jako visok nivo antitela i želeo sam da se vratim normalnom životu i rekreaciji ali shvatio sam da to teško ide jer sam se mnogo umarao. Nakon pregleda saznao sam da patim od postkovid sindroma ili produženog kovida kako ga zovu, te je virus ostavio posledice i na mom srcu, na perikardu. Srećom, oporavio sam se i sada se osećam odlično – kazao je pevač.

Željko Vasić

Sa Boškom i Aleksandrom pevač je podelio i podatak koji je sve iznenadio – da je od njegovog velikog hita „Žena kao ti“ prošlo više od 20 godina!

– Prošle godine trebalo je da izađe moj novi album s kojim sam želeo da obeležim tačno dve decenije od pesme „Žena kao ti“ ali me je korona omela u planovima, kao i većinu mojih kolega. Album je skoro kompletno gotov, ali i dalje čekam neko bolje vreme da publici predstavim nove pesme i da snimim nekoliko spotova – kazao je pevač u emisiji “Kec na jedanaest” na K1.

Blic.rs

Danas objavljeno

„Božiji čovek“, film o Svetom Nektariju, stigao u banjalučke bioskope

Zeljka

Glumac ispraćen uz omiljenu pjesmu, Nataša grcala u suzama. Nakon Bjelinog govora, svi SLOMNJENI

Vanja A

Senidah potpuno promijenila imidž

Vanja A

Ostavite komentar