Korona borba se nastavlja: Od danas do srijede vakcinacija i revakcinacija Banjalučana - BIGportal.ba
Banja Luka

Korona borba se nastavlja: Od danas do srijede vakcinacija i revakcinacija Banjalučana

Na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma, te na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine prošle sedmice protiv virusa korona vakcinisana su 4.162 građanina, od kojih prvom dozom 3.001, a drugom dozom 1.161, rečeno je Srni u Domu zdravlja Banjaluka.

U Domu zdravlja Banjaluka od 6. do 12. septembra aplicirane su ukupno 4.162 doze vakcina.

Iz Doma zdravlja navode da ove sedmice nastavljaju revakcinaciju i vakcinaciju građana protiv virusa korona.

Od danas do srijede, 15. septembra, kao i u petak, 17. septembra, biće organizovana revakcinacija drugom dozom vakcina “sputnjik ve”, “fajzer” i “sinofarm”, a građani će telefonom biti obaviješteni o terminu, navode iz Doma zdravlja Banjaluka.

Na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma u četvrtak, 16. septembra, od 12.30 do 19.00 časova biće organizovana vakcinacija građana prvom dozom “sputnjika ve”, a u subotu, 18. septembra, od 9.00 do 15.00 časova “sinovakom”.

Iz Doma zdravlja Banjaluka apeluju da građani poštuju epidemiološke mjere da bi bile izbjegnute eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma.

Vakcinacija protiv virusa korona nastavlja se i na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Danas će vakcinacija biti organizovana u ambulantama porodične medicine Dragočaj, Potkozarje, Verići i Piskavica, sutra u ambulantama Vrbanja, Zalužani i Mišin Han, a u srijedu, 15. septembra, u ambulantama Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu i Bočac.

Vakcinacija protiv virusa korona u četvrtak, 16. septembra, biće organizovana u ambulantama porodične medicine Kola i Agino Selo, a u petak, 17. septembra u ambulantama Borkovići, Bronzani Majdan i Stričići.

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.enegije za 07.12.2021.godine

Vanja A

Stanivuković: Isplata po 500 KM porodiljama danas do 16 časova

M.

Srbija donirala više od tri miliona evra Banjaluci za projekte

M.

Ostavite komentar