"Koroman pljuje svoju Zvezdu, a zaboravlja da od istih 'ludaka' podiže platu" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Koroman pljuje svoju Zvezdu, a zaboravlja da od istih ‘ludaka’ podiže platu”

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman podigao je javnost na noge kritikama na račun srpskog fudbala.

Nekadašanji reprezentativac naše zemlje u oštroj objavi na Fejsbuku govorio je da se fudbal u Srbiji igra samo zbog kladionice, a imao je i zamerke na klub u kome je igrao dva mandata i bio trener.

Tim rečima izazvao je reakciju direktora omladinske škole Crvene zvezde Dragana Mladenovića.

Ognjen Koroman je još jednom rešio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Pričao tome ko se gde kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva“, rekao je Mladenović u izjavi dostavljenoj medijima.

Jedna od brojnih kritika Koromana bila je i transfer politika Crvene zvezde.

Pita se ko je lud jer Zvezda dovodi iskusne strance, a zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Da se tako raste i postaje igrač. Da su upravo oni koje Koroman pljuje u omladinsku školu doveli tog Nikolića i Gavrića, da su im oni dali šansu u prvom timu. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu. A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspesima tih ‘ludaka’ ta plata nije mala. Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci“, zaključio je Mladenović.

Danas objavljeno

Otkazan doček Jokiću

Zeljka

Nadal propušta Vimbldon i Olimpijske igre!

Zeljka

Ima li Belgija materijal za titulu, može li Holandija do ubjedljive pobjede?

Zeljka

Ostavite komentar