13. Januara 2021.

Kopao tajni tunel do ljubavnice pa ga uhvatio muž ljubavnice

Big Portal

Svima nam je poznato da je Meksiko poznat po mreži razno raznih tajnih podzemnih tunela poput narko kartela koriste za prevoz svojih dragocenih, ali ilegalnih tereta, ali čini se da se tehnika ponekad koristi i za čuvanje romantičnih zabranjenih veza.


Antonio, po zanimanju zidar iz Vile del Prado 1, imao je vezu sa oženjenom ženom iz gradske četvrti Tijuana. Da bi bio siguran da ga niko nije video u poseti svojoj tajnoj ljubavnici Pameli, muškarac je počeo da radi na kopanju podzemnog tunela koji bi se protezao sve od njegove kuće do njegove ljubavnice

Antonio je iskoristio svoje građevinsko iskustvo da bi iskopao čvrst, ali izdržljiv tunel koji je prelazio nekoliko ulica od njegove kuće do one njenog ljubavnika. Kada je to završeno, mogli su se sastati u tajnosti, svaki put kad je Pamelin suprug Jorge otišao na posao.

Međutim, jedina stvar koju nisu planirali je to da se Jorge jednom vratio ranije s posla …

Jednog dana, dok su Antonio i Pamela bili u krevetu, suprug žene došao je kući i nih pronašao u ljubavno, zanosu. Zidar je pokušao da se sakrije od besnog muža, uvukao se ispod kreveta i nestao u “ljubavnom tunelu“.

Na njegovu nesreću, Jorge ga je počeo tražiti kroz kuću, a kada je pogledao ispod bračnog kreveta, našao je ulaz u tunel.


Prezirni suprug sam se uvukao u tajni tunel i završio u Antonijevoj kući, gde ga je očajni zidar molio da ćuti, jer je njegova supruga bila u susednoj sobi i nije želeo da ona sazna za njegovu vanbračnu eskapadu. To je uspelo da još više razbesni Jorgea, a dvojica muškaraca potukla su se pesnicom.

Videvši neobičnog muškarca kako tuče njenog muža u njegovom vlastitom domu, šokirana supruga pozvala je policiju, a Antonio nije imao drugog izbora nego da prizna svoju nevernost.

Vesti i fotografije “ljubavnog tunela“ procurile su na meksičkim društvenim mrežama prošle nedelje i brzo postale virusne. Priču su izveštavale nacionalne i međunarodne vesti, a Antonio su upoređivali kao El Čapa.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare