"Kontroliše je, uzima novac, ima tajnu decu": Porodica supruga Britani Marfi razočarana - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Kontroliše je, uzima novac, ima tajnu decu”: Porodica supruga Britani Marfi razočarana

Američki novinar koji je pratio priču o smrti glumice Britani Marfi, kaže da je gledao samo prvih 10 minuta dvosatnog dokumentarca HBO-a “What Happened to Brittany Murphy”, ali kada su je, kroz razne situacije, kako kaže, prikazali kao nekoga ko pati, isključio je film.

Britani je bila udata za promenljivog momka, Simona Monjaka, koji je umro od istih zvaničnih uzroka, upale pluća i anemije, u istoj kući, samo pet meseci nakon njene smrti 2009. godine.

Novinar koji je to pratio kaže da je uvek sam mislio da je Simon prevarant koji je koristio Britani, ali da je iskreno bio slomljen zbog njene smrti.

“Čvrsto verujem da je u kući bilo buđi, o kojoj se pričalo, ali nije konačno utvrđeno, da je polako trovala Britani i Simona i da su uzimali lekove da bi se izborili sa simptomima. Međutim, postoje teorije zavere o njihovoj smrti, uključujući teorije da je Britani otrovana”, priča novinar.

Osim toga, kako navodi, govorilo se i da je Simon ubio Britani zbog njenog novca. Simon je izmislio svoju pozadinu i pričao laži, imao je dvoje dece za koje Britani nije znala, brzo ju je oženio, izolovao je od prijatelja i poslovnih kontakata.

Ništa od toga ne dokazuje da je on imao ikakve veze sa njenom smrću, ali njegova porodica nije zadovoljna kako je prikazan. Simonov brat, koji je prikazan u dokumentarcu, rekao je za TMZ. “Simon Monjak nije čudovište kakvo je prikazano u HBO-ovom najnovijem dokumentarcu”, kaže Simonov brat, koji smatra da je prevaren što je učestvovao u snimanju “What happened to Brittanny Murphy”.

Serija iz dva dela istražuje život, odnose i smrt glumice… ali se uglavnom fokusira na njen bizaran brak sa Sajmonom Mondžakom – koji je umro samo 5 meseci nakon Marfi. Postoji mnogo sumnji u vezi sa okolnostima njene smrti, ali jedna tema u filmu je konstantna… Simon nije bio dobar momak.

Tokom epizoda, Simon je optužen da kontroliše Britani, uzima joj novac, ima tajnu decu i na kraju je sprečava da dobije medicinsku pomoć. Njegov brat Džejms, koji je intervjuisan u serijalu o Britani, kaže da je bio razočaran što su filmski stvaraoci prikazali Simona kao negativca.

Džejms kaže da mu je projekat prvobitno bio predstavljen kao istraživačko novinarstvo o smrti para, ali je umesto toga ispao kao senzacionalistički komad.

Džejms je rekao da su se on i njegova majka, koja je takođe intervjuisana, nadali da će dokumentarac pomoći da se otkrije što je zapravo ubilo Sajmona i Britani, ali su učinili da izgleda kao da je Simon doveo do njene smrti.

Danas objavljeno

Dadilja djece Anđeline Džoli: “Sklona je piću”

Vanja A

Koza upala u kancelariju i ukrala papire

Vanja A

Trudnica se povezala sa skotnom macom lutalicom, pa postale majke u isto vrijeme

Vanja A

Ostavite komentar