Konstraktinih 12 minuta muzike "zaludelo" i Hrvate: "Preporodila si mi mozak" - BIGportal.ba
Ex Yu

Konstraktinih 12 minuta muzike “zaludelo” i Hrvate: “Preporodila si mi mozak”

Konstraktina pesma “In Corpore Sano” je na vrhu trendinga u svim zemljama bivše Jugoslavije, a od momenta od kada je Ana Đurić pobedila na izboru za Pesmu Evrovizije, mediji ne prestaju da pišu o srpskoj pevačici.

Iako je Konstrakta dugo godina bila deo grupe “Zemlja gruva”, a zatim počela da nastupa kao solo izvođać, mnogi su za nju čuli tek sada. Neobična pojava umetnice i “drugačija” pesma koja će nas predstavljati na Evroviziji probudili su interesovanje za njenu raniju muziku.

Tako je Konstraktin triptih – tri pesme u nizu, koji traje nešto više od 12 minuta, dospeo u vrh trendinga ne samo u Srbiji, već i u Hrvatskoj. Triptih u kome Konstrakta kao autor i pevačica obrađuje teme modernog društva pregledan je više od 800 hiljada puta od prošle nedelje.

Sudeći po komentarima, hrvatski korisnici jutjub platforme su oduševljeni Konstraktom.

“Ženo naklon najveći ikad, preporodila si mi mozak u svakoj pesmi”, “Tekstovi su joj genijalni, oduševljena sam”, “Koja svežina, svaka čast Srbijo na izboru”, samo su neki od komentara ispod Triptiha koji počinje pesmom “Nobl”, u sredini je “In Corpore Sano”, a završava se pesmom “Mekano”.

Danas objavljeno

Ceca Bojković otkrila nepoznate detalje o Draganu Nikoliću i Bori Todoroviću

Zeljka

Nije više plavuša: Nevena Božović promijenila boju kose

Zeljka

Kakva transformacija Ele Dvornik: Da li je ona nova Pamela Anderson?

Zeljka

Ostavite komentar