Konstrakta stigla u Beograd, aplauz je dočekao: "Srce je jače kucalo nego što treba, nisam očekivala ovo" - BIGportal.ba
Ex Yu

Konstrakta stigla u Beograd, aplauz je dočekao: “Srce je jače kucalo nego što treba, nisam očekivala ovo”

Nakon osvojenog 5. mjesta i performansa na sceni kojim je ostavila cijelu Evropu bez daha, naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta je upravo stigla u Srbiju.

Sa osmehom na licu, Konstrakta je pozdravila sve prisutne koji su joj aplaudirali zbog uspeha koji je donela našoj zemlji. Na aerodromu je sačekao veliki broj ljudi, ali i torta i vino.

Inače Konstrakta je od publike osvojila 225 poena, a izostali su glasovi samo od gledalaca iz pet zemalja – Danske, Estonije, Litvanije, Moldavije i Ukrajine.

Ni žiri zemalja Evrope nije bio blagonaklon prema našoj Konstrakti, što ju je koštalo plasmana.

Konstrakta je dvanaest poena dobila samo od: Crne Gore i Hrvatske.

Podsetimo, odmah nakon proglašenja pobednika Konstrakta se sinoć za “Blic” obratila uživo iz Torina i otkrila koliko je zadovoljna plasmanom.

– Lajv smo! Bilo je uzbudljivo, to sa žirijem je bilo tanko, pa sam mislila da ovo ne prolazi ovde. Od publike smo na drugom, trećem mestu, čini mi se, to mi je draže! Ne znam šta sam pričala u Dnevniku… (smeh) Rekla sam da je bilo pristojno, pristojno mesto. Van uobičajenih nastupa smo bili – kazala je Konstrakta.

Pročitajte još

– Osetila sam najveću podršku od naših suseda. Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli – istakla je.

Foto: Ataimages

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Milica Pavlović danas slavi rođendan: Objavila video koji je zapalio društvene mreže

Vanja A

Samo na jahti mogu da se odmorim: Lepa Brena se baškari i uživa u luksuzu

Vanja A

Žarko Laušević otkiva koliko je bio plaćen

Vanja A

Ostavite komentar