Konami: Nema eFootballa do proljeća, vraćamo novac - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Konami: Nema eFootballa do proljeća, vraćamo novac

Mobilna verzija eFootball igre se neće pojaviti pre proleća 2022. godine.

Konami nastavlja da pravi jedan korak napred – dva unazad, sa svojom najnovijom eFootball 2022 igrom. Iako je ovih dana objavljena zakrpa za brojne bagove koji se nalaze u igri, verzija 1.0 neće biti isporučena kada se očekivalo.

Prvobitno je planirano da eFootball u verziji 1.0 bude objavljen 11. novembra, ali iz Konamija sada javljaju da se na ovoj verziji još uvek radi i da se ne očekuje pre proleća 2022.

Pomenuta verzija igre bi trebalo da implementira Creative Team glavni mod koji bi dao svrhu igranju eFootballa, koji je u trenutnoj formi samo u demo verziji i ne nudi ništa konkretno.

eFootball verzija 1.0 će omogućiti novu mehaniku, podršku za igranje između PC uređaja i konzola, ali i prvu mobilnu verziju igre.

Pre objave eFootballa Konami je prodavao Premium pakete igre, koji su uključivali fudbalere, po ceni od 40 evra. Ova ponuda se ukida iz prodaje, a onima koji su već obavili kupovinu novac će biti vraćen.

Igrači, koji su kupili Premium Player Pack i imaju instaliran eFootball 2022 na konzolama, moraće da ga uklone sa uređaja i ponovo instaliraju. PC igrači ne moraju ponovo da skidaju igru.

Danas objavljeno

YouTube dislajk taster služi samo za ukras?

Zeljka

Ovo će biti najbolji igrači u FIFA 23

Zeljka

Beskompromisne inovacije Huawei P50 Pro telefona

Zeljka

Ostavite komentar