7. Aprila 2021.

KONAČNO zakazan datum poslednje Bondove avanture: Krejg i Malik u klinču

Big Portal

Džejms Bond je spreman! NJegova 25. avantura “No Time To Die” je spremna i očekuje se da će biti hit film. Posle mnogo preprega i odglanja konačno je zakazana premijera!

Danijel Krejg je nekoliko puta svima jasno stavio do znanja da je “No Time To Die” njegova poslednja uloga čuvenog špijuna.Datum premijerePremijera je bila zakazana za novembar 2020, pa pomerena za 2. april 2021. godine. Zbog kašnjenja vakcina je pomerena za 8. oktobar.

Manipeni, M i Kjua već poznajemo.

– Ovo je moj poslednji film 007, dugo sam ćutao i i kajem se zbog toga – rekao je Krejg.

Pored njega, u filmu će se pojaviti mnogi dobro poznati likovi poput Ralma Fajnsa kao “M”, Naomi Haris kao Manipeni, Ben Viđau kao “Q” i mnogi drugi.

https://www.instagram.com/p/CNNIAnaDvYi/?utm_source=ig_embed

Sinopsis za film je donekle poznat: Bon je otišao u penziju i živi mirnim životom na Jamajci. Međutim, njegov opušten život je kratkog daha, jer njegov stari prijatelj Feliks Liter (CIA agent) dolazi da mu traži pomoć. Cilj misije je da se spasi naučnik kojeg je kidnapovao opasan zločinac koji razvija novu tehnologiju…

https://www.instagram.com/p/CEtfnKTj2jB/?utm_source=ig_embed

Opasnog zločinca glumi Rami Malek, a Bondova omiljena špijunka je Ana de Armas.

Muziku za film i noseću pesmu otpevala je Bili Ajliš sa bratom Finsom. Za tu pesmu su osvojili Gremijevu nagradu kao najlepša pesma.

Danijelu Krejgu ovo je četvrta uloga Bonda, a ovog puta je bio uključen i u pisanje scenarija.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare