Konačno se oglasila agencija: Nismo švercovali naftu - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Konačno se oglasila agencija: Nismo švercovali naftu

Konačno se oglasila agencija “Besa trans”, čiji je autobus pre dva dana izgoreo u Bugarskoj kada je nastradalo 45, a povređeno je sedam osoba.

Ta agencija je demantovala navode koji su se pojavili u medijima da je to vozilo švercovalo benzin ili pirotehnička sredstva. Agencija u saopštenju na svom Fejsbuk nalogu apeluje na medije da ne šire spekulacije koje bi mogle da nanesu štetu istrazi, prenosi MIA.

“Kao agencija obaveštavamo porodice poginulih i povređenih u tragediji da autobus ni u kom slučaju nema gepek za šverc nafte, benzina ili pirotehničkih sredstava. Sve ove spekulacije su zlonamerne”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, ukupni kapacitet autobusa je 450-500 litara nafte za sam autobus i ni u kom slučaju nema rezervnog prostora za šverc.

Autobus u vlasništvu “Besa Trans BTB” koje je izgorelo u Bugarskoj nije bilo licenciran za međunarodni prevoz putnika ili bilo koju drugu vrstu prevoza, pa je ovom preduzeću oduzeta dozvola za rad, saopšteno je u sredu iz Ministarstva saobraćaja i veza Severne Makedonije.

Danas objavljeno

GERB Bojka Borisova pobjednik izbora

M.

U toku hitna akcija u EU: Pozivaju ruske ambasadore

M.

CIK objavio izlaznost na izborima

M.

Ostavite komentar