21. Decembra 2022.

Konačno otkriven pravi razlog razvoda Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Big Portal

Ipak, nije sve kao što izgleda, a dokaz tome su i fotografije koje su nastale tog 22. novembra 2015. godine. Pored bajkovite dekoracije, savršeno stilizovanih gostiju i prelijepih mladenaca, posebnu pažnju privukle su fotografije prvog plesa bračnog para Kojić, kojima su se u nekom trenutku pridružili Igorov otac Dragan Kojić Keba i Severinina majka Ana.

Vjenčanje Severine i Igora Kojića najavljivalo je upravo tim plesom, tokom koga je mlađi Kojić plesao sa svojom punicom, a stariji s ljubavlju gledao snahu Severinu, najavljivao je početak idiličnih odnosa porodica Vučković i Kojić, a šta se zaista desilo.

Šest godina kasnije, Igor i Severina i zvanično su potpisali razvod. Mada se u medijima može pročitati da je Ana Vučković navijala da njihov brak pobijedi poteškoće i njena kćerka ostane uz Igora, ona se ovim povodom nije oglašavala.

Međutim, Severinini odnosi sa porodicom Kojić, čini se, nisu ostali u okviru suzdržanosti. Iako su Dragan i Olja Kojić odlučili da javno ne komentarišu odnos svog sina i njegove, sada već bivše supruge, Severina je jednom prilikom na društvenoj mreži “Instagram” iznijela svoje mišljenje o bivšem svekru i svekrvi:

https://www.pinterest.com/pin/461267186829751427/

– Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate – napisao je Igor, a Severina je odgovorila tadašnjem suprugu i spomenula svekra i svekrvu:

– Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan – napisala je tada, a da li se u međuvremenu nešto promijenilo i da li je pjevačica izgladila odnose sa porodicom Kojić, čije prezime više ne nosi, javnosti je potpuno nepoznato.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare