Konačno, Mi u Banjaluci! - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Konačno, Mi u Banjaluci!

Nakon otvaranja prve poslovnice u Bosni i Hercegovini, koja je krajem prošle godine otvorena u Sarajevu, Xiaomi, globalni tehnološki lider i najpopularnija marka mobilnih telefona u posljednjih šest mjeseci po podacima neovisnog istraživanja, uskoro otvara vrata još jedne MI prodavnice, i to u srcu Banjaluke.

U saradnji sa službenim Xiaomi distributerom, kompanijom Comtrade Distribution doo Sarajevo, i maloprodajnim partnerom, kompanijom IQ Mobile, nova Mi prodavnica na adresi Veselina Masleše 11, će 10. maja u 12h otvoriti svoja vrata uz specijalne poklone i pogodnosti za posjetitelje novootvorene Mi prodavnice.

Za ovu specijalnu priliku, spremni su i brojni popusti za sve kupce koji posjete banjalučku MI maloprodaju  na sam dan otvaranja. Prvih 10 kupaca na dan otvaranja prodavnice uz jedan kupljeni uređaj na poklon dobijaju još jedan isti (1+1 promocija), dok su na preko 300 Xiaomi proizvoda koji uključuju Mi TV, Mi Electric Scooter, MI Air Prečišćivač, te određene modele Mi mobilnih telefona obezbeđen popusti do čak 60%.

Broj proizvoda je za koje vrijede spomenuti popusti je ograničen, a kako bi što veći broj zainteresovanih kupaca imao priliku da iskoristi promociju, svaki posjetitelj ima pravo na samo jednu kupovinu proizvoda po specijalnoj akcijskoj cijeni.

O kompaniji Xiaomi:

Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. godine i uvrštena u glavnu listu hongkonške berze 9. jula 2018. (1810.HK). Xiaomi je internetska kompanija u čijoj su jezgri pametni telefoni i pametni hardver, zajedno povezani Internet of Things (IoT) platformom.

S jednakim naglaskom na inovacijama i kvaliteti, Xiaomi kontinuirano slijedi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi nevjerovatne proizvode uz fer cijene kako bi svi na svijetu uživali u boljem životu putem inovativne tehnologije.

Xiaomi je trenutno treći smatphone brend po broju prodatih telefona na svijetu i uspostavio je vodeću svjetsku potrošačku IoT platformu sa 271 milion pametnih uređaja povezanih na svoju platformu, ne računajući pametne telefone i laptope. Xiaomi proizvodi su prisutni na više od 90 tržišta širom svijeta.

U avgustu 2020. godine, kompanija se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mjesto, što je 46 mjesta više u odnosu na prošlu godinu. Kompanija je takođe zauzela 7. mjesto među internet kompanijama na listi. U maju 2020. kompanija se ponovo našla na Forbesovoj Gobal 2000 listi i rangirala još bolje na 384. mjestu.

Xiaomi je sastavni dio Hang Seng indeksa, Hang Seng Index-a, Hang Seng China Enterprises Index-a i Hang Seng TECH Index-a.

Za više informacija o kompaniji posjetite https://blog.mi.com/en/.

Danas objavljeno

Spremite se za ljeto, uz posebnu Addiko Red Week ponudu

Zeljka

Na sajtu pricezadjecu.blic.net objavljene prve priče učenika

Zeljka

“Baraba” novi brend Banjalučke pivare

Zeljka

Ostavite komentar