KOMŠIJE ŠOKIRANE Usred dana sa petog sprata spustili TIJELO MRTVE DJEVOJKE, po zgradi TRAGOVI KRVI - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

KOMŠIJE ŠOKIRANE Usred dana sa petog sprata spustili TIJELO MRTVE DJEVOJKE, po zgradi TRAGOVI KRVI

Tijelo Milice Stanojević (28) pronađeno je juče u gepeku automobila Nikole K. (30), mladića u čijem stanu je djevojka nekoliko dana ranije preminula, najvjerovatnije od predoziranja narkoticima.

Policija je nakon nekoliko sati opsežne potrage, kada je bio blokiran cijeli Blok 63 na Novom Beogradu, uhapsila osumnjičenog Nikolu K. (30) koji je danima krio da u stanu čuva tijelo preminule djevojke, kao i tri njegova druga, Miloša G., Dušana D. i Ivana V, koji su mu pomogli da pokuša da se otarasi tijela nesrećne djevojke.

Dan nakon što je ovaj horor otkriven, komšije u zgradi u Gandijevoj ulici šokirane su da se ovo u njihovoj zgradi dogodilo.

– Preksinoć je u zgradi nešto počelo nesnosno da smrdi. Osjećalo se po cijeloj zgradi, ali nismo znali o čemu se radi – priča uznemireno jedna od stanarki ove zgrade.

Kako kažu, juče popodne odjednom im je zgradu okupirala policija i tek tada su čuli šta se dogodilo.

– Danas smo primiketili krv ispred lifta na petom spratu. Zgroženi smo – kažu stanari.

Prema za sada poznatim informacijama, Milica je bila u stanu sa Nikolom K. i zajedno su konzumirali narkotike. Djevojka se predozirala i preminula je. Nikola K. nakon toga nije pozvao ni hitnu pomoć, ni policiju, već je njeno tijelo danima držao u stanu koji je iznajmljivao u ovoj zgradi.

Kada je tijelo počelo da se osjeća i da se zgradom širi jak, nesnosan miris, on je u pomoć pozvao tri druga kako bi sa njim iznijeli tijelo iz zgrade i negdje ga se otarasili.
Tokom sprovođenja ovog jezivog plana, mladiće koji su nosili tijelo djevojke, primijetio je jedan od stanara ove zgrade. On je pozvao policiju i prijavio jezivu scenu. Policija je za nekoliko minuta okupirala ovaj kraj i upala u zgradu i Nikolin stan.

U stanu je pronađen Miličin mobilni telefon. Ono što je posebno bacilo jezu na ovaj slučaj je i to što su se u Miličinom telefonu nalazile i fotografije iskasapljenog tijela. Policija je odnijela njen telefon na vještačenje, pa za sada nije poznato da li su fotografije prave ili je u pitanju neka šala.

Nakon toga organi reda započeli su veliku potragu za Nikolom K. i njegovim saučesnicima. Poslije nekoliko sati u Nikolinom automobilu, koji je bio parkiran u blizini zgrade, pronađeno je tijelo Milice Stojanović, a ubrzo su uhapšeni svi mladići koji su pokušavali da ga se otarase.

Kako saznajemo od stanara ove zgrade, u Nikolinom stanu često se okupljalo problematično društvo, ali ovako nešto niko nije ni očekivao.

Kako je Blic već pisao, nestanak Milice Stojanović prijavljen je prošle nedjelje, pa se pretpostavlja da je nesrećna devojka još tad preminula u Nikolinom stanu.

Prema do sada poznatim informacijama, Milica je preminula od predoziranja i na njenom tijelu nije bilo tragova nasilja. Na glavi je imala ranu, najvjerovatnije nastalu poslije smrti dok su je Nikola i njegovi saučesnici nosili kroz zgradu.

(Blic)

Danas objavljeno

Zapadni Balkan: Najniže penzije u BiH i Srbiji

M.

Patrijarh Porfirije: Dolazak u Republiku Srpsku je veliki blagoslov

M.

Turska protjeruje deset ambasadora: Na “udaru” i izaslanici Amerike, Njemačke i Francuske

M.

Ostavite komentar