KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK! Bane krizira u stanu, čuju se užasni zvuci! - BIGportal.ba
Ex Yu

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK! Bane krizira u stanu, čuju se užasni zvuci!

Otkriveni šokantni detalji.

Bane Vidaković uhapšen je nedavno zajedno sa I.M. na Vračaru, a sumnjiči se za rasturanje i posedovanje narkotika. Policija je kod njih pronašla 30 grama heroina.

Poznati glumac, koji ima 61 godinu na saslušanju je tvrdio da nije diler, već da se tog dana “našao u automobilu muzičara I. M. jer mu je platio da mu pravi društvo“.

Prilikom hapšenja policija je pronašla 20 grama heroina koji je bilo sakriveno u medicinskoj zaštitnoj masci M. I., a osumnjičeni su pokušali da pobegnu policijskoj patroli. Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi Vidaković, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.

Jedan od Banetovih komšinica bila je voljna da za “Alo.rs” progovori o životu poznatog glumca.

“Iz njegovog stana često se čuju užasni zvuci. Nije tajna da se valja po podu od bolova koje izaziva kriza zbog droge. Znamo svi da već dugo koristi narkotike. Jedan od komšija je zvao policiju, jer je smatrao da je Bane pao u krizu. Vidaković je izleteo iz stana da ‘završi’ heroin, a to je kasnije koliko znam potvrdila policija na saslušanju. Šuška se po komšiluku da uzima veće količine narkotika za ličnu upotrebu”, rekla je komšinica za pomenuti portal.

Ona je progovorila i o detaljima hapšenja Baneta Vidakovića.

“Kada je došla policija nisu hteli da im otvore vrata od auta, pa su izvršni organi bili prinuđeni da razbiju staklo automobila kako bi ih uhvatili“, ispričala je ona i naglasila da osim onoga što je čula nije imala neprijatnosti sa Banetom.

“Nikada nije bio nasilan prema ljudima koji žive pored, niti neprijatan. Strašno je samo što se tako uspešan čovek uništava”, zaključuje komšinica.

mondo.rs

Danas objavljeno

Zavirite u dom Novaka Đokovića, posebno u sobe sina i kćerke

Vanja A

“Jeleni umiru sami…” Snimak koji će vas rasplakati

Zeljka

“Ćaskanja na kauču, salve smijeha, aplauza i na kraju suze” – kolege o Marku Živiću

Zeljka

Ostavite komentar