Komšije pozvale novinare da UPOZORE PORODICU: Migranti pokušali da UPADNU na Đokovićevo imanje - BIGportal.ba
Region Vijesti

Komšije pozvale novinare da UPOZORE PORODICU: Migranti pokušali da UPADNU na Đokovićevo imanje

Grupa od nekoliko mladića nedavno je pokušala da uđe u kuću koju gradi Srđan, otac najboljeg tenisera svijeta, što su primijetile komšije.

Novak Đoković je prošle nedjelje otputovao na turnir u Dubaiju, a za to vrijeme migranti su zamalo upali u kuću na Pavlovačkom jezeru, koju gradi njegov otac Srđan, saznaje Kurir.

– Ne poznajem Novaka, a ni njegovu porodicu, pa sam zato kontaktirao s vama jer sam želio da ih upozorim. Čuo sam da se prije neki dan grupa od nekoliko migranata motala po njihovom imanju. Spazio ih je jedan naš mještanin. Komšija mi je rekao da pozovem novinare kako bismo obavijestili porodicu o tome jer niko koga mi poznajemo nije u kontaktu sa Đokovićima. Imanje je zaštićeno, postoji obezbjeđenje, pa je moguće da su ti momci pobjegli kada su to shvatili i da nije napravljena nikakva šteta – kaže mještanin Boško i dodaje da ovo nije iznenađenje.

– Migranata ima skoro po cijeloj Vojvodini, često ulaze u kuće u kojima nema nikoga, a imanje Đokovića je baš daleko od magistrale i taman im je podobno da se sakriju. Zidovi su omalterisani, postavljeni su prozori i vrata, a napolju je bilo hladno, pa pretpostavljamo da su željeli da prespavaju – nastavlja komšija Đokovića.

Danas objavljeno

Niko kao on: Novak Đoković osvojio Rolan Garos!

Zeljka

U Rijeci vakcinacija djece dobi od 12 do 18 godina

M.

Borićemo se za Srbiju, bićemo sluge samo svoga naroda i države

M.

Ostavite komentar