Komšije Milice Todorović priznale kako se pjevačica ponaša kad je ne snimaju kamere! - BIGportal.ba
Ex Yu

Komšije Milice Todorović priznale kako se pjevačica ponaša kad je ne snimaju kamere!

Pjevačica Milica Todorović nije zaboravila na svoje korijene i rodno mjesto Kruševac, gdje se nalazi njena porodična kuća u koju se često vraća.

Miličini najbliži susedi ispričali su da je grad Kruševac veoma ponosan na uspehe koje niže u svojoj karijeri, a jedino im je žao što pevačica još nije održala nijedan nastup u svom rodnom gradu.

FOTO: ATA IMAGES

– Milica je predivna osoba, potpuno prirodna, vedra, nasmejana, pozitivna. Kada je čovek s njom, nikad mu nije dosadno jer Milica zrači svojom pojavom. Kada je kod kuće, ponaša se potpuno normalno, kao da nije deo javne scene. Ide u prodavnicu, svima se javi na ulici… Često je u restoranu koji je blizu njene kuće i uvek nađe vremena da svoju porodicu izvede na ručak ili piće. Potpuno je prirodna, normalna, svoja… Drago mi je što se ne menja i što je ostala autentična – rekao je Miličin komšija Arsa, nakon čega je jedna baka objasnila zašto svi Kruševljani vole Milicu.

FOTO: ATA IMAGES

– S komšilukom je u super odnosima, svi je volimo, kada dođe kući nije joj teško da se javi, da svrati do nas. Komšiluk je ponosan na nju, obožavamo je jer nju ne možete da ne volite – rekla je prva komšinica porodice Todorović dok je komšinica Ana ispričala da je ceo grad ponosan na Milicu, iako mnogi nisu verovali u njen uspeh.

– Kada se tek pojavila u “Zvezdama Granda”, malo ko je mogao da poveruje da će Milica postati najmlađa pobednica tog takmičenja. Međutim, ona je svima pokazala da se trud i talenat isplati, a Kruševac ima čime da se hvali – bila je iskrena Ana. Miličin komšija Dušan rekao je da voli sve njene pesme, ali da bi najviše voleo da Todorovićeva zapeva u rodnom gradu.

– Jedino mi je žao što nikada nije održala koncert u Kruševcu, jer to mnogi sugrađani s nestrpljenjem očekuju. Bilo gde da zapeva u Kruševcu, na trgu, u restoranu, ne sumnjam da bi napravila odličnu žurku – kaže Dušan na kraju.

Miličini roditelji ostali su da žive u Kruševcu, a komšije popularne pevačice kažu da se porodica Todorović nije nimalo promenila otkako je Milica postala poznata.

– Ostali su isti kao i pre. S komšilukom su takođe u super odnosima, uvek su spremni za razgovor, šale i raznorazne dogodovštine. Ćerkina popularnost nije uticala na njih, a oni su definitivno njena najveća podrška. Oni su potpuno normalna i zdrava porodica – rekao je komšija Dejan.

FOTO: ATA IMAGES

Izvor: Kurir.rs/Alo

Danas objavljeno

Dara Bubamara se potukla sa muškarcem na aerodromu

Zeljka

Ovako je izgledao poslednji trenutak legendarnog LJUBE MOLJCA

Zeljka

Željko Šašić progovorio o komplikovanom odnosu sa ćerkom

Zeljka

Ostavite komentar