19. Septembra 2020.

Komšije Ljupke Stević progovorile o skandalu koji se desio kad je generalu razlupala automobile

Big Portal

Komšije Ljupke Stević ispričale su šta se dešavalo pre tri večeri kada je pevačica demolirala dva automobila generala policije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u vezi 10 godina.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

– Te noći sam radila u kafiću. To se dešavalo odmah ispred. Čula sam viku, dreku i lupanje, a kasnije alarm razbijenih automobila. Svi su izašli napolje, gledali su, snimali… rekla je za “Alo” konobarica Milica iz kafića koji se nalazi u kraju u kom se dogodio skandal.

Vlasnik cvećare iz kraja takođe je bio svedok ovog događaja.

– Ne samo da sam gledao šta se dešava, već sam i snimao telefonom. Naravno da sam na strani svojih komšija, pa tako i na njenoj. Sigurno ima svoje razloge – rekao je on za pomenuti list.

FOTO: INSTAGRAM/LJUPKASTEVIC / INSTAGRAM

Kako su preneli mediji, protiv Ljupke Stević biće podnete dve prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravištu građana i uručena joj mera zabrane prilaska generalu Dragiši Simiću koji je dao izjavu u policiji, gde je rekao da nije prisustvovao događaju.

Podsetimo, pevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u sredu uveče u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u ljubavi 10 godina.

Ona je nakon toga za medije ispričala da ga je uhvatila u prevari i da ga je nakon toga i nokautirala.

Izovr: Blic

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare