13. Jula 2019.

Kompletiran spisak izvođača koji će nastupiti na Main Stage-u Fresh Wave Heaven-a!

Big Portal

Poznati su svi izvođači koji će nastupiti na najvećoj bini 8. izdanja Nektar Fresh Wave Festivala.

Nakon što su svoje nastupe od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel potvrdili Pan-Pot, Matador, Joris Voorn, Booka Shade, Butch i Hernan Cattaneo ovom fantastičnom spisku svjetskih DJ zvijezda pridružiće se Lexlay, Lawrence Klein, Siniša Tamamović, Alexander G, Adoo, Andrej Jelić i rezidenti Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack i Joma Maja.

Tako nastavljamo sa nastojanjima da velike svjetske zvijezde približimo našim izvođačima koji će ponovo imati šansu da pred publikom 8. Izdanja Fresh Wave Festivala nastupaju rame uz rame sa najvećima, a da je Fresh Wave Festival već ucrtan na evropske i svjetske mape muzičkih festivala, potvrđuje i interesovanje mnogobrojnih svjetskih izvođača poput Lexlay-a i Siniše Tamamovića, koji nam ponovo stižu na tvrđavu Kastel!

Uskoro će biti objavljen program po danima za predstojeće Fresh Wave Heaven izdanje festivala, koje će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posjetioce iz više od 20 svjetskih zemalja!

Napominjemo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 65KM(33evra), a dostupne su i jednodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 30KM(15 evra)!

Provjeri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge, mnoge druge!

              Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare