Kompanije sve prate na mrežama: Starbaks otpustio šankera zbog video-snimka na Tiktoku - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Kompanije sve prate na mrežama: Starbaks otpustio šankera zbog video-snimka na Tiktoku

Jedan 19-godišnji Starbaksov bivši šanker kaže da je otpušten zbog postavljanja jednog video-snimka na društvenu mrežu Tiktok, prenosi Biznis insajder.

Eli Serves postavio je na tu mrežu video-snimak, koji je kasnije obrisan, na kom je sa kolegama pokazao kako bi voleo da odgovori zahtevnim mušterijama.

“U tom trenutku nije bilo mušterija. Bili smo zatvoreni ili pred zatvaranjem, a samo smo se zabavljali. Ništa nismo slomili ili oštetili“, rekao je on za “Bazfid njuz“.

Portparol Stabraksa rekao je za Bazfid kako “se očekuje da zaposleni stvaraju atmosferu dobrodošlice, poštovanja i sigurnosti“.

Kako je popularnost Tiktoka porasla, kompanije se nalaze u problemu kako da se postave prema postovima svojih zaposlenih, piše Biznis insajder i podseća da je u julu jedan student iz Ohaja dobio otkaz u Šerman-Vilijamsu zbog svojih viralnih video-snimaka.

Otpušteno je i četvoro zaposlenih na aerodromu u Freznu u Kaliforniji, prošle godine, nakon što su objavili video-snimak na kome se vidi kako plešu koristećikao rekvizite aerodromsku opremu.

Danas objavljeno

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Ostavite komentar