Kompanija poručila Soniju: "Samo napred, tužite nas" - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

Kompanija poručila Soniju: “Samo napred, tužite nas”

Kompanija Dbrand, koja je poznata po tome što proizvodi zaštitne maske za mobilne telefone, počela je da prodaje mat crne ploče za kućište konzole Sony PlayStation 5.

Kako prenosi portal The Verge, Sony je zbog prodavanja prilagođenih ploča za njihovu novu konzolu pretio pravnim postupcima kompaniji CustomizeMyPlates, koja je onda bila primorana da odustane od proizvodnje.

Dbrand se toga izgleda ne boji, pa na zvaničnoj stranici otvoreno izazivaju Sony, što pokazuje njihov slogan “Go ahead, sue us”, odnosno “Samo napred, tužite nas”. Dbrandov Darkplate, odnosno ploča koju prave, sadrži svoju verziju poznate teksture PlayStation ikona koje se inače nalaze na njihovom kontroleru i konzoli.

Uz Darkplate je, takođe, moguće naručiti i “skin” za srednji deo PlayStationa 5, ali kad se sve cene saberu, to i nije baš jeftino, jer kako prenosi portal Bug, sve ukupno košta oko 60 dolara plus poštarina.

Ovo brojnim kupcima ipak ne smeta, jer je na zvaničnoj stranici kompanije istaknuto da su rasprodata već tri kontigenta.

Danas objavljeno

Opera pokrenula namjenski kripto pretraživač

Vanja A

Projekat Renegade ima za cilj da pojednostavi pokretanje ARM64 Windows 10/11 na Android uređajima

Vanja A

Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

Vanja A

Ostavite komentar