Kompanija OnePlus suosnivača Carla Pei-ja izbacuje svoje prve "retro-futurističke" slušalice Ear 1 - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Kompanija OnePlus suosnivača Carla Pei-ja izbacuje svoje prve “retro-futurističke” slušalice Ear 1

“Nothing”, nova kompanija bivšeg suosnivača OnePlus-a Carl Pei-a priprema se da objavi svoj prvi proizvod – slušalice. Već smo znali da će prvi proizvod biti iz audio oblasti i da će najverovatnije biti slušalice, međutim sada je kompanija objavila naziv proizvoda i mesec izslaska.

Prvi proizvod kompanije Nothing biće Ear 1 i to su zaista prave bežične slušalice. Za sada je plan da se lansiraju u junu.

U postu objavljenom na Twitter-u, Pei ih je opisao kao “i dalje strogo poverljive”, ali rekao je da kombinuju “notu transparentnosti, neverovatne forme i nove funkcionalnosti”. U intervjuu za CNBC, Pei ih je nazvao “retro futurističkim” i nagovestio da bubice imaju buduće karakteristike, možda dve ili tri postavke.

Dodao je da tržište bežičnih slušalica “moli za različitošću” i da veruje da Nothing, dizajn slušalica može podići na viši nivo i takođe doneti vrednost. Milioni i milioni ovih stvari prodaju se stalno po raznim cenama, ali tržište bežičnih slušalica nastavlja da raste. Izgleda da Pei misli da njegova kompanija možda da malo uzdrma tržište sa Ear 1.

Danas objavljeno

God of War: Ragnarök stiže, ali moraćemo još da se strpimo

V.R.

Lažni Facebook Messenger čet botovi kradu Facebook lozinke

V.R.

Webb teleskop rasplakao naučnike

V.R.

Ostavite komentar