8. Januara 2022.

Kompanija Lenovo zvanično je prikazala dizajn poleđine Legion Y90 gaming telefona pred lansiranje

Big Portal

Kompanija je nagoveštavala telefon u poslednjih nekoliko nedelja na svom Weibo nalogu, dajući entuzijastima ideju o tome kako će telefon izgledati. Kompanija je ranije otkrila da će predstojeći Lenovo Legion Y90 imati veliki 6,92-inčni E4 AMOLED ekran. Lenovo tek treba da zvanično objavi datum lansiranja za ovaj uređaj.

U video snimku koji je Lenovo objavio na Weibo-u, kompanija je pokazala dizajn nadolazećeg pametnog telefona Lenovo Legion Y90. Video prikazuje zadnju stranu pametnog telefona iz različitih uglova, a dizajn izgleda slično Lenovo Legion Phone Duel 2 kompanije koji je lansiran 2021. Lenovo Legion Y90 takođe poseduje dvostruku kameru koja se nalazi u centru pametnog telefona za bolju ergonomiju.

Kao i stariji Lenovo Legion Phone Duel 2, dolazeći Lenovo Legion Y90 bi takođe mogao da ima RGB svetlo u obliku logotipa kompanije Legion. Lenovo samo nakratko otkriva prednju stranu pametnog telefona u video snimku i čini se da će pametni telefon imati ravan ekran. Izgleda da Lenovo Legion Y90 ima tanak okvir na vrhu u kojem se nalazi rešetka zvučnika, kao i selfi kamera u gornjem desnom uglu.

Y90.jpg

Lenovo ipak još uvek nije otkrio Lenovo Legion Y90 hardverske specifikacije do sada, uključujući procesor koji pokreće pametni telefon. Lenovo Legion Y90 će biti opremljen velikim 6,92-inčnim E4 AMOLED ekranom sa brzinom osvežavanja od 144Hz i stopom uzorkovanja dodira od 720Hz, javlja NDTV.

Kompanija je takođe spremna da lansira svoj tablet za igrice Legion Y700, koji je Lenovo ranije nagoveštavao na svom Weibo nalogu. Tablet će nuditi ultra-široki režim gledanja 21:10, prema kompaniji. Ekran tableta je dizajniran da prikazuje više sadržaja u igrama kao što su Honor of Kings i League of Legends, gde dodatni prostor na ekranu može biti od koristi. Navodi se da će Lenovo Legion Y700 biti lansiran sa Snapdragon 870 SoC ispod haube i mogao bi da ima 8,8-inčni Quad-HD (2,560 x 1,600 piksela) ekran sa frekvencijom osvežavanja od 120Hz i stopom uzorkovanja dodira od 240Hz.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare