"Kome smetaju tenk i šljemovi?" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Kome smetaju tenk i šljemovi?”

Prevelika pompa i bespotrena negativna konotacija data je tenku postavljenom ispred Zvezdinog stadiona, tvrdi generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

On je izneo primer i da tenk postoji ispred stadiona moskovskog CSKA, kao i topovi na Arsenalovom Emirejtsu u Londonu, pa niko ne pravi problem.

“Velika se pompa podigla, posebno kod onih koju su negativno pisali. Ne znam kakva je razlika između topa i tenka”, aludirao je Terzić na stadion na kome je Zvezda gostovala pre nepune dve godine.

Prema njegovim rečima, ne vidi zbog čega bi nekome smetali i šlemovi na igračima, odnosno celokupno slavlje na transporteru.

“Kome smetaju tenk i transporter i šlemovi? Dobio sam pre par dana informaciju da se ponovo uvodi obavezni vojni rok i treba svi da stavimo šlemove, da se vozimo u tenkovima i transporterima, neka se spremaju”, kaže Terzić.

Kao zamenu teza vidi navode da se “vraćaju devedesete” zbog jednog trasportera i izneo još jedan primer da je u SAD demokratija, pa se ulaže 600 milijardi dolara za vojni budžet.

Kako je naglasio, čuo se sa ljudima iz UEFA i otkrio da oni ne pridaju nikakvu važnost tenku.

“Navijači su ga doneli, u principu pripada njima i napravuli su mali Gazimestan, nama ne smeta. To je simbol borbenog duha i nije van fer pleja”, zaključio je on.

Danas objavljeno

De Minor čeka Krajinovića ili Zvereva

Vanja A

“Ako moram da izaberem, Đoković je najbolji – na svim podlogama”

Vanja A

Kraj godine za Halanda?

Vanja A

Ostavite komentar