Kolin Farel: "To što Tom Kruz radi nije hrabrost, nego mentalna bolest" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kolin Farel: “To što Tom Kruz radi nije hrabrost, nego mentalna bolest”

Život Kolina Farela preokrenuo je film “Tigerland” Džoela Šumahera iz 2000. godine, koji je ovog glumca iz Irske učinio planetarno poznatim. Već u sledećem trenutku, bio je jedno od najtraženijih lica Holivuda, a za “Yahoo Entertainment” prisetio se kako je izgledao taj period.

“Prilike su jednostavno padale s neba. Bilo je to potpuno ludo. Bilo je tako da mislim da nikad ne bih mogao da budem spreman na takvu vrstu uspeha, koji mi je stigao takvom brzinom”,rekao je on.

Jedna od takvih prilika stigla je od jednog od najvećih reditelja svih vremena – Stivena Spilberga, koji je tada radio na filmu “Suvišni izveštaj” (Minority Report) sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi i poželeo da Kolina vidi u ulozi Denija Vitvera, agenta Ministarstva pravde.

“Agent mi je rekao da Stiven Spilberg želi da se vidi sa mnom. Bio je to veliki šok. Znate, odrastao sam gledajući ‘Ajkulu’ i ‘Bliski susret treće vrste’, kao i ‘Indijanu Džonsa’”, ispričao je Farel, dodavši da je u ulozi koja mu je ponuđena trebalo da igra Met Dejmon, ali je istu morao da odbije zbog drugih obaveza.

“Sedeli smo i pričali i podelio sam s njim sendvič sa sardinom. To mi je već bilo dovoljno. I da nisam dobio ulogu, samo podeliti sendvič sa sardinom sa Stivenom Spilbergom je dovoljan uspeh”, prisetio se glumac.

On se zatim dotakao iskustva saradnje sa Tomom Kruzom, koji je poznat po neverovatnoj radnoj etici i beskompromisnoj posvećenosti tome da iz svake scene izvuče maksimum.

“Imao sam 24 ili 25 godina i to mi je bio treći ili četvrti film. Bio sam iznenađen (Kruzom). On je vrlo kompetitivan i vrlo fizički uključen. Sećam se da je ušao na set i urlao: ‘Da li snimamo akcioni film? Zašto onda ne čujem: ‘Akcija?’”, kaže Farel.

On se prisetio i vratolomija Toma Kruza u franšizi “Nemoguća misija” i nedavno objavljenom “Top Gan: Maverick”.

“Jeste li videli scenu u ‘Nemogućoj misiji’ u kojoj se drži za stranu aviona? To je mentalna bolest! To nije hrabrost, to je ludost”, rekao je Farel.

Danas objavljeno

Ašton Kučer progovorio o rijetkoj dijagnozi koju je dobio: Sretan sam što sam danas živ

Vanja A

Ta godina je bila zlatno doba hard roka i hevi metala: Čak pet poznatih albuma je izašlo u samo 44 dana

Vanja A

Bivši muž protiv Britni Spirs: Djeca ne žele da je vide, podržavam njenog oca

Vanja A

Ostavite komentar