Koliko se isplati čekati model nove generacije? - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Koliko se isplati čekati model nove generacije?

Odgovor nije jednostavan, niti se može staviti ruka u vatru da je to bolje nego kupiti akcijski model na odlasku, ovo su razlozi za i protiv

Odgovor nije jednostavan, niti se može staviti ruka u vatru da je to bolje nego kupiti akcijski model na odlasku, ovo su razlozi za i protiv

PRO

Novi model će biti aktuelan šest do sedam godina i celo vreme imaćete auto nove generacije, što mu čuva vrednost i obezbeđuje atraktivnost. U novi su model ugrađeni i svi važni sistemi nove generacije, koje mu omogućavaju bolje ispunjenje bezbednosnih i ekoloških normi kao i povezivanje s novim informacijskim sistemima.

Takođe, nova generacija pruža više bezbednosti, bolje performanse i nižu potrošnju goriva. Dakle, sačekajte!

CONTRA

Poznato je da su modeli iz poslednje tržišne godine najkvalitetniji i najpouzdaniji, jer su sistemski ispravljane sve greške i propusti. A modeli nove generacije u prvoj tržišnoj godini više ili manje pate od “dečjih” bolesti.

Takođe, čekanje na novi model znači propuštanje kupovine po akcijskim cenama, koje su pravilo u poslednjoj tržišnoj godini, a novi je nekoliko procenata skuplji od redovne cene starog, pa je razlika 10-ak posto.

Izvor: AutoBlog

Danas objavljeno

Ekskluzivno: Lancia Delta Martini Evo u starom/novom izdanju (GALERIJA)

Vanja A

BMW M5 s 1000 ks u poteri za maksimalnom brzinom na autobanu (VIDEO)

Vanja A

Pad prodaje u septembru za 25%

V.R.

Ostavite komentar