Koleginica osula paljbu po Tanji Savić "Ne treba iznositi prljav veš" - BIGportal.ba
Ex Yu

Koleginica osula paljbu po Tanji Savić “Ne treba iznositi prljav veš”

Pevačica Vesna Vukelić Vendi u jednoj emisiji prokomentarisala je i situaciju Tanje Savić koja je konačno uspela da vrati sinove i treba da ode u Australiju po njih.

– Nisam skoro srela nekog ko je toliko kontaminirao svojim privatnim životom javnost. Ne treba iznositi sav prljav veš. Mediji pišu o onome što se ponudi. Videli smo kakav je narativ Tanje Savić, to je ta ekipa, to su niske osobe, to je sve u intelektualnom deficitu – izjavila je ona.

– Osoba puna ambicija bez intelektelunog pokrića. Nju niko nije terao da izabere tog čoveka. Moramo da se prepoznajemo duhovno, ljudi se tako privlače, a onda i fizilčki. Ako se privučemo samo telesno, ako je na bazi strasti onda to brzo nestaje. To traje 2, 3 godine, te anomalije su sakupljene ako je neko prost, primitivan, ograničen i onda mi treba da razglavamo šta je jedna Tanja Savić uradila. Pozvala bih je da pročita četiri rečenice ovde – rekla Vendi za Kurir i dodala:

– Mi nikoga ne osuđujemo. Ona je osoba koja je nepismena. Ja ne znam koju je ona pružila svrhu kroz život, osim što se takmičila u Zvezdama Granda. Karakter mora da bude cvrst, takva osoba može da se bavi javnim poslom. Mi ne možemo da krpimo neke zakrpe iz njenog privatnog života.

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar