KOLEGE NISU SLUTILE DA IMA PROBLEMA Žandarm i ljubavnica se raznijeli u automobilu - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

KOLEGE NISU SLUTILE DA IMA PROBLEMA Žandarm i ljubavnica se raznijeli u automobilu

Pripadnik Žandarmerije Pavle R. (31) i Marina P. (28) nastradali su u eksploziji u automobilu “opel vektra” na putu između Batajnice i Nove Pazove. Pretpostavlja se da je jedno od njih dvoje u kolima aktiviralo bombu. Kolege preminulog Žandarma šokirane su viješću da se ovakva tragedija dogodila.

Automobil u kojem su pronađena tijela žandarma Pavla R. i ženske osobe za koju se pretpostavlja da mu je ljubavnica, pronašla je policijska patrola na nepristupačnom, zabačenom putu između Batajnice i Nove Pazove. Kako se moglo vidjeti na licu mjesta, u eksploziji su popucala sva stakla automobila, te se zbog toga pretpostavlja da je bomba aktivirana u kabini vozila. Kako saznajemo, beživotno tijelo žandarma Pavla R. iz Stare Pazove pronađeno je na vozačevom mjestu, dok je tijelo Marine P. iz Nove Pazove bilo na suvozačevom mjestu.

Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problemi, a prema nezvaničnim informacijama, nastradala žena nije supruga Pavla R. Navodno, Marina P, koja je živjela i radila u Novoj Pazovi, bila je u ljubavnoj vezi sa oženjenim Pavlom. Kako Blic saznaje, Pavle R. radio je u novosadskom odredu Žandarmerije.

– Ispituje se i ko je od njih dvoje aktivirao eksplozivnu napravu i na taj način počinio ubistvo i samoubistvo. Pavle R. je prošao specijalne obuke, među kojima je i obuka za prevenciju i sprečavanje samoubistava – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kolege žandarma Pavla R. ostale su u šoku kada su čule šta mu se desilo.

– Pavle je kod nas u Novom Sadu radio od ljetos i svakoga dana je putovao na posao iz Stare Pazove. Juče se nije pojavio i to bez ikakve najave, što uopšte ne liči na njega jer je bio izuzetno savjestan. Odmah smo posumnjali da nešto nije u redu i tada smo čuli strašnu vijest. Prosto ne možemo da vjerujemo da ga više nema. Bio je sjajan momak, vrhunski sportista, veoma dobar i požrtvovan kolega kakvog samo može čovjek poželjeti. Nijednog trenutka nismo mogli da naslutimo da nešto kod njega privatno ne štima jer je uvijek bio raspoložen, ali u isto vrijeme i povučen i nije mnogo pričao o svom životu. Znali smo da ima dvoje djece na koje je jako bio ponosan i to je sve. U nedjelju je u Sremskoj Kamenici plivao za časni krst. Bio je zaista momak za primjer – rekao je juče za Blic jedan od Pavlovih kolega.
Automobil, na kojem su bili vidljivi tragovi eksplozije u kabini, nađen je na zabačenom i nepristupačnom putu između Batajnice i Nove Pazove

Žandarm je za sobom ostavio suprugu i dvoje maloljetne djece. Na imenu njegovog Fejsbuk profila upisano je i ime njegove supruge, a profil je ispunjen porodičnim fotografijama.

Rezbario ikone i gusle

O žandarmu Pavlu R. i njegovom hobiju pisalo je nekoliko medija u Srbiji prije dvije godine jer se u slobodno vrijeme bavio rezbarenjem ikona i gusala.

– Vjerujem da je biti policajac častan, viteški i težak posao. Kada dođem kući, svega ima u glavi. Rezbarenje drveta mi pomaže da saberem misli, da sve to izbacim iz sebe, da se opustim i da sutradan na posao odem hladne glave – ispričao je prije dvije godine Pavle R.

(Blic)

Danas objavljeno

Preminula trudnica zaražena koronavirusom; Infektolog: “To je neopisiva tragedija”

M.

Ko će voditi EU nakon odlaska Angele Merkel

M.

Lukašenko: Referendum u februaru – “ako ne izbije rat”

M.

Ostavite komentar