Kolarov: Kakva god da je, ovo je naša reprezentacija - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Kolarov: Kakva god da je, ovo je naša reprezentacija

Aleksandar Kolarov, kapiten selekcije Srbije, rekao je da je ubeđen da svi reprezentativci rade najbolje što mogu.

“Orlovi” su se u ponedeljak okupili u Staroj Pazovi, gde se pripremaju za poslednje dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Znamo da je situacija veoma teška. Gledamo da odradimo ono što je do nas, a šta će uraditi Portugal, ne znam. Pokušaćemo da ove mečeve odigramo kako treba, kako bi eventualni kiks Portugala iskoristili. Ako se to ne desi, onda da budemo spremni za mart i baraž”, rekao je Kolarov

Ponovo se dosta pričalo o igračima koji se iz različitih razloga nisu našli na spisku selektora Tumbakovića.

“Ne bi bilo ozbiljno da komentarišem svakog igrača posebno. Gledam svoj pristup, od prvog do današnjeg okupljanja. Uvek sam gledao da reprezentaciju stavljam na prvo mesto, a lične ciljeve u drugi plan. Ovde sam dugo, bilo ovakvih I onakvih ekipa, kakva god da je, ovo je naša reprezentacija. Ubeđen sam da svi rade najbolje što mogu, a ne bih da komentarišem da li je ovaj povređen ili onaj uvređen”, istakao je Kolarov.

Na utakmici Srbija – Luksemburg prisustvovaće samo deca do 14 godina, zbog kazne koju je UEFA izrekla našem Savezu.

“Što više dece treba da dođe na stadion, biće lepo i njima i nama. Treba da dolaze i kad su normalni uslovi”, dodao je Kolarov.

Kolarov poziva na jedinstvo cele nacije kada je u pitanju reprezentacija.

“Kada idemo na Svetsko prvenstvo, onda idemo svi. A kada izgubimo, onda smo sami izgubili. Reprezentacija treba da bude svrha, a ne problem. Svi treba da damo neku poruku, mi ponašanjem pre svega. Imamo dosta mladih dobrih igrača, samo je pitanje vremena kada ćemo da napravimo neki kontinuitet po pitanju EP i SP”, zaključio je Kolarov.

Srbija prvo igra u četvrtak od 20.45 sa Luksemburgom, dok se sa Ukrajinom sastaje u nedelju od 15.00.

Danas objavljeno

ATP Tur finale: Ko je siguran i ko je još u igri?

Vanja A

Memfis drugoj zvijezdi dao 105 miliona

Vanja A

Marko Pešić: Moj otac nema koronu

Vanja A

Ostavite komentar