27. Septembra 2021.

Koji znakovi obožavaju da troše, a koji su najveće škrtice

Big Portal

Tri horoskopska znaka koji troše najviše novca

Vaga

Vage zaista obožavaju da idu u kupovinu. Uvijek su u toku s najnovijim trendovima. Poznaju kvalitet i nemaju problema s trošenjem novca na nešto što će trajati. Kod njih je, međutim, najveći problem to što imaju malo previše dobrih investicija.

Astrološki, drugom kućom prihoda i finansija Vage upravlja Mars, planeta akcije i agresije. Uprkos svom mirnom, uravnoteženom držanju, Vage mogu da imaju probleme kada su finansije u pitanju.

Njihov moto je “Morate potrošiti novac da biste zaradili novac” što se može pretvoriti u veliki problem.

Ribe

Na čelu s planetom Jupiter, Ribe uvijek jure za privremenom ekstazom i traže smislena iskustva na koja su uvijek spremne da potroše novac.

One znaju da je život težak, a ponekad je najlakše rješenje za loš dan – šoping. Poput Vage, finansijskim aspektom Riba takođe upravlja vatreni Mars.

Ribe su oduševljene svojim vrijednostima i stvarima, a ako nisu oprezne, bukvalno mogu da potroše svoj cijeli štedni račun, a da to i ne primijete.

Strelac

Pod planetom Jupiter, vatreni, strastveni Strelčevi vole da troše novac na stvari koje će im stimulisati um. Oni su neustrašivi i neće dvaput da razmišljaju o tome da rezervišu samostalno putovanje na Island.

Upoznaće nove prijatelje u hostelu ili isprobati svaki desert u restoranu s Mišelinovom zvjezdicom. Ipak, njihovom finansijskom stranom upravlja odgovorni Saturn.

Dakle, sigurnost im je uvijek prioritet. Strelčevi vole da zarade novac kako bi mogli da ga potroše.

Dva horoskopska znaka koja su jako štedljiva

Jarac

Jarčevi ne rade ništa bez razmišljanja o svom dugoročnom planu, pa su uvijek na vrhu štednje i pametnog ulaganja. Nikada nećete uhvatiti Jarčeve kako razbacuju novac za trenutni užitak, preskupi taksi ili nešto slično.

Djevica

Djevica uvijek ima plan i proračunsku tabelu u kojoj je detaljno opisano kako će potrošiti svoj teško zarađeni novac. Njenu drugu kuću finansija nadgleda Venera – planeta ljubavi i povezanosti. Zbog toga su one posebno prilagođene donošenju promišljenih, uravnoteženih odluka prije nego što provuku tu kreditnu karticu. To takođe može dovesti do tendencije izbjegavanja stvari koje su zabavne samo radi uštede novca.

Dakle, iako je dobro slijediti vođstvo svoje prijateljice Djevice o odgovornoj potrošnji, trebalo bi takođe da je podsjetite da ponekad mora malo i da živi, prenosi B92.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare