3. Augusta 2020.

Koji horoskopski znakovi su najveći preljubnici

Big Portal

Ako se nađu u riskantnoj situaciji, ovih pet horoskopskih znakova upustiće se u preljubu.

Ribe

One su osjećajne i osjetljive te kad nešto zamje partneru sklone su pronađi osvetu ili zabavu sa strane. Ono što je karakteristično za njih jest da teško prekidaju odnose pa će ostati u nesretnoj vezi i varati. Neki od pripadnika ovog znaka nadaju se da će biti uhvaćeni i da će agonija završiti, ali vezu neće samoinicijativno prekinuti.

Blizanci

Oni uživaju u pažnji, a kad misle da je ne dobijaju u adekvatnoj količini od partnera, skloni su je potražiti negdje drugdje. Kako su neodlučni, nikad neće prekinuti ijedan odnos, već će ljubavnika uvijek držati sa strane kao rezervu. Nije im problem sjediti na dvije stolice ako to znači da dobijaju onoliko pažnje koliko misle da zaslužuju.

Vaga

One su jako zavodljive i vole flertovati. Iako je najčešće riječ o bezazlenom flertu, ponekad izgube granice iz videa i upuste se u preljubi.

Lav

Lavovi jako vole biti u centru pažnje, a preljub im je ponekad način da pažnju partnera skrenu na sebe. Iako to možda neće završiti onako kako bi htjeli, jedno je sigurno – kad ih se ulovi u centru su pažnje.

Vodolija

Ona nije baš sklona fizičkoj preljubi, ali tokom večernjih izlazaka voli flertovati i zavoditi. Osim toga, on je onaj znak koji je najsumnjiviji kad je riječ o slanju poruka bivšim partnerima.

(index.hr)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare