Koji horoskopski znakovi su najčešće skloni prevarama? - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Koji horoskopski znakovi su najčešće skloni prevarama?

Mnogi se slažu s mišljenjima astrologa kako pojedini horoskopski znakovi u potpunosti određuju neku osobu. Imali smo priliku vidjeti kako datum rođenja utiče u izboru karijere, omiljenog književnog žanra, kao i kakve se navike mogu očekivati od pripadnika nekog horoskopskog znaka.

Sada nam horoskop otkriva i koji su znakovi vjerni, a od kojih možemo očekivati sve osim odanosti.

Blizanci

Na prvu, većina onih koji pripadaju ovom znaku čine se kao dobrodušni veseljaci. Ipak, astrolozi smatraju kako su blizanci pravi egoisti kojima je vlastiti užitak na prvom, drugom i trećem mjestu. Uživaju u zabavama i adrenalinu, a vjernost jednoj osobi za njih je najdosadnija moguća opcija i čega se lako mogu odreći.

Horoskopski znakovi i pandemija - Časopis Marul

Škorpija

Poznato je da škorpije vole pažnju i prikupljaju je sa svih strana. Vrlo su seksualni i vole da eksperimentišu pa se često odlučuju za poligamne odnose kako bi ispunili sopstvene potrebe i maštarije. Često ne kriju od partnera svoje namjere, te bi oni koji su u ljubanoj vezi sa osobom koja pripada ovom zodijaku, trebali dobro otvoriti oči i paziti na njihov svaki pokret.

Strijelac

Ovo je pravi avanturističi znak. Svoj život ne mogu zamisliti na jednom mjestu uz jednu osobu. Njima su promjene najveće uzbuđenje i zato rijetko kada ulaze u ozbiljne veze, a kada to i urade, vrlo često se dogodi prevara s njihove strane.

Azra.

Danas objavljeno

Bred Pit i Emili Ratajkovski se viđaju

Zeljka

Šta se desilo Orlandu Blumu? Legolas potpuno neprepoznatljiv

Zeljka

Damijana Davida: “Gore od bolesti, danas je tužan dan”

Zeljka

Ostavite komentar