Koje igre već danas možete da preuzmete potpuno besplatno - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Koje igre već danas možete da preuzmete potpuno besplatno

Nije samo Epic Games taj koji deli i šakom i kapom.

Povedene njegovim primerom, i druge onlajn prodavnice sa video igrama počele su da povremeno igračima željnim džabalesku igranja nude zanimljive naslove. Evo šta u ovom trenutku možete iskopati na nekoliko mesta:

Epic Games Store

Epic Games besplatno nudi Supraland, metroidvaniju iz prvog lica koja donosi lepu grafiku, mnoštvo zagonetki za rešavanje, kao i veliki broj različitih protivnika za sređivanje. Ništa revolucionarno, ali može vam pružiti do 25 sati solidne zabave. Možete je preuzeti za sebe i svoja pokolenja do 23. juna.

Supraland.jpg

Steam

Za početak, Steam besplatno nudi retro video igru Street Fighter 2: The World Warrior. 2D tabačina u pravom smislu te reči, idealna za rešavanje bračnih razmirica i određivanje kuvača ručka tokom nedelje, besplatna je do 31. jula. Pa da vidimo ko veš pere, a ko korpu nosi.

SF2.jpg

Za ljubitelje retro gejminga tu su i dva klasika: The Elder Scrolls: Arena i The Elder Scrolls: Daggerfall. Što bi stariji među nama rekli, dok je Bethesda bila Bethesda. Solidna mehanika, pogotovo za to vreme, pristojan broj bagova, zanimljiva priča, čudan sistem borbe, ali i neka neopisiva čar u kombinaciji svega toga… Šta tu ima da se čoveku ne dopadne?

Elder.jpg

Za kraj Steam besplatne ponude, tu je Cave Story’s Secret Santa, 2D “top-down” platforma koja je jednostavna, šarmantna, donosi osmeh na lice, i idealna je za igrače svih godina.

Amazon Prime Gaming

Ne treba zaboraviti ni Prime Gaming koji svakog meseca svojim pretplatnicima poklanja poneku igru. Od igara koje kroz Prime Gaming dobijate ukoliko plaćate mesečnu pretplatu od 13 dolara, ili ako aktivirate free trial izdvajamo:

  • Far Cry 4 Standard Edition
  • Escape from Monkey Island
  • WRC 8 FIA World Raly Championship
  • Calico
  • Astrologaster
  • Across the Grooves

Sve ove video igre “besplatne” su do prvog jula. Navali narode.

FarCry.jpg

Amazon Prime Day

Ne zaboravite ni da 12-13. jula Amazon slavi Prime Day, kada će preko 30 igara biti besplatno, a neki od naslova su: Mass Effect Legendary Edition, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy i Jedi Outcast, Star Wars Republic Commando i Need for Speed Heat. Pre nego što Prime Day krene, Prime članovi mogu krenuti da preuzimaju 25 klasičnih i indie igara već od 21. juna, kao što su Rain World i Metal Slug 2.

Benchmark.

Danas objavljeno

Video igre na koje treba obratiti pažnju u oktobru

Vanja A

Da li vještačka inteligencija već bolje čita sa usana od ljudi?

Vanja A

Twitter nagoveštava kako će izgledati opcija izmijene tvitova

V.R.

Ostavite komentar