Koenigsegg, Ferrari, Lamborghini, Pagani – stižu u Hrvatsku - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Koenigsegg, Ferrari, Lamborghini, Pagani – stižu u Hrvatsku

Mate Rimac, čelnik kompanije Bugatti-Rimac, najavio je dolazak mnogih najekskluzivnijih automobila i njihovih vlasnika u Hrvatsku ovog petka.

Konkretno, to je Krug vlasnika super automobila (SOC), najekskluzivniji klub kolekcionara automobila na svetu.

Trodnevni događaj počinje ovog petka u 15:00 u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, gdje će se okupiti superautomobili. Nakon toga automobili će marširati do Vazdušno -tehničkog centra u Velikoj Gorici, gde će se takmičiti u ubrzanju.

Nakon toga povorka će krenuti prema Opatiji. „Ulaz je besplatan za sve“, rekao je Mate i pozvao sve posetioce.

“Pozdrav iz Svete Nedelje, sjedišta Bugatti-Rimca, gde razvijamo i proizvodimo neke od najbržih automobila današnjice, a Hrvatska je postala jedno od žarišta industrije hiper automobila. Ponosni smo ne samo na ono što ovde radimo, već želimo i da kupci takvih automobila dođu na našu zemlju i spoje lepotu naše zemlje sa našim proizvodima. Ponosni smo što smo ove godine partneri sa krugom vlasnika super automobila, gdje će desetine najekskluzivnijih automobila na svijetu doći u Hrvatsku … ‘, 
rekao je Mate Rimac.

Neki od automobila koji stižu u Hrvatsku uključuju Koenigsegg Reger (1 od 80), Lamborghini Aventador SVJ Roadster (1 od 800), Ferrari F40 (1 od 1311), ISO Rivolta (1 od 19), Bugatti Veyron (1 od 252), Pagania Huayru Roadstera BC (1 od 40), Pagania Imolu (1 od 5), Rimac Neveru (1 od 150), Bugatti Chirona PUR Sport (1 od 60), Bugatti Chirona Sport (1 od 60), Koenigsegga CCR (1 od 60) 14), Bugatti Diva (1 od 40), McLarena P1 (1 od 375), Lexusa LFA (1 od 500), McLarena Sennu (1 od 500), Pagani Huayru BC (1 od 20), Pagani Huayru Roadstera 100 ), Ferrari 458 Speciale Apertu (1 od 499), Pagania Huayru R (1 od 30) i Koenigsegg Ageru Ks (1 od 7).

Danas objavljeno

Honda oživljava džepnu mašinu

Vanja A

Android Auto je dobio sjajna podešavanja, noviteti koji će vas definitivno privući

Vanja A

Platila policiji gorivo – izdali saopštenje

Vanja A

Ostavite komentar