Kod mladića iz Šipova pronađena droga - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Kod mladića iz Šipova pronađena droga

Policija Šipova ispitala je sinoć Marka K. (21) i Mitra J. (21) iz te opštine nakon što je kod njih pronašla manju količinu droge.

Naime, policija je oko 21, čas, u ulici Prve šipovačke brigade, izvršila kontrolu automobila Touran kojim je upravljao Mitar J. a sa njim su kao saputnici nalazili Marko K. i djevojka iz Šipova.

“Prilikom kontrole putnika i vozila kod lica M.K. je pronađena manja količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Daljim pregledom u vozilu je pronađena pvc folija u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, te papirne rizle i drobilica”, naveli su iz policijske uprave Mrkonjić Grad.

M.K. se sumnjiči za krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, a M.J. da je počinilo prekršaj iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Obaviješten je i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo i podnese zahtjev za počinjeni prekršaj.

NN

Danas objavljeno

Varhelji sutra sa članovima Predsjedništva BiH

M.

Sarajevo jutros treći najzagađeniji grad u svijetu

M.

Vučić: Ponosan sam što smo uspjeli da sačuvamo mir

M.

Ostavite komentar