"Kobi i ja smo često pričali na srpskom" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Kobi i ja smo često pričali na srpskom”

Nekadašnji NBA as Saša Vujačić u emisiji “Fair game” govorio je o svom bliskom odnosu sa čuvenom super zvezdom Kobijem Brajantom.

Saša Vujačić je rođen u Mariboru, a svoju karijeru je počeo u italijanskom “Palakanestru” da bi je kasnije gradio u NBA ligi, gde je proveo punih deset godina.

Kada je nosio dres Los Anđeles Lejkersa uspeo je da osvoji dva šampionska prstena, uz možda i ključnu rolu u utakmicama 6 i 7 protiv Orlanda, kada je u završnici pogodio dve ključne trojke i neka slobodna bacanja.

Poznato je da su Saša Vujačić i Kobi Brajant bili u jako dobrim odnosima, a to je u intervjuu za “Fair game” popularni “Mašina” i potvrdio uz komentar da igrači nikada neće da ispričaju šta su to jedan drugome govorili na parketu.

“Šta se desi na terenu ostaje na terenu. Jedno je kad smo super i šalimo se van terena ili u svlačionici, ali je sasvim druga stvar kada izađemo na teren i odigramo utakmicu”

Na konstataciju Kirsten Lihi da su novinari i fanovi osuđeni da čitaju sa usana i pitanje da li su Saša i Kobi razgovarali na italijanskom, Vujačić je kratko rekao:

“Najčešće smo razgovarali na italijanskom, a nekad i na srpskom. Mada je Kobi često psovao na srpskom, neko ga je to naučio”, uz smeh je potvrdio Saša Vujačić.

Danas objavljeno

Tužba za kompletnu upravu Juventusa, UEFA pokrenula istragu

Vanja A

Mirotić se vratio i donio trijumf Barseloni

Vanja A

Džordan naučio da se Srbi ljube tri puta (VIDEO)

Vanja A

Ostavite komentar