Ko žestoko radi, žestoko se i zabavlja – finska premijerka na udaru kritika - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Ko žestoko radi, žestoko se i zabavlja – finska premijerka na udaru kritika

Finska premijerka Sana Marin našla se na udaru kritika nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži video-snimak na kojem se ona “ludo” zabavlja na jednoj žurki.

Od svih evropskih lidera, verovatno biste se najbolje zabavili sa finskom premijerkom. Bar sudeći po video-snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama.

U novom snimku premijerka pleše i peva sa nekoliko prijatelja i javnih ličnosti uz pesme finskog repera Petri Nigorda i pop zvezde Anti Tuisku, dok se čuju ljudi u pozadini kako pričaju o kokainu, prenose finski mediji.

Finski poslanik Miko Kerne, iz vladajućeg koalicionog partnera Partije centra, pozvao je premijerku da uradi test na drogu i javno objavi rezultate.

Na konferenciji za novinare, Marinova je negirala da je koristila drogu i rekla da “nema šta da sakrije”.

“Igrala sam, pevala, slavila, radila legalne stvari”, rekla je Marinova i dodala da nije puno pila.

Istakla je i da je verovala da, pošto su snimci privatni i sa privatnog događaja, neće biti objavljeni, kao i da je loše što su se našli u žiži javnosti.

Snimci su izazvali pravu buru na internetu. I dok neki kritikuju Marinovu zbog, kako kažu, neodgovornog ponašanja, drugi ovo vide kao mogućnost za povećanje popularnosti 36-godišnje premijerke.

Najmlađa finska premijerka neretko se suočava sa kritikama zbog čestih poseta klubovima i festivalima.

Marinova se našla na udaru kritika i prošlog decembra, kada je izašla u noćni izlazak ubrzo nakon što je kolega iz Vlade dobio pozitivan test na koronavirus.

Danas objavljeno

Nazvao Erdogana pacovom; uslijedila oštra reakcija

Vanja A

“Neprimjereno”; Ambasada Rusije u Beogradu reagovala na Hilovu izjavu

Vanja A

Upozorenje iz Ankare: “Zaglaviće se u blatu”

Vanja A

Ostavite komentar