17. Aprila 2021.

Ko je majka, a ko ćerka? Ova žena potrošila je 50 hiljada evra na operacije

Big Portal

Mnogi od nas pronalaze uzor u ličnosti roditelja, svetskih poznatih ličnosti i raznih javnih ljudi. Ali idol heroine naše današnje istorije je njena rođena ćerka.

Dženet (65) iz Velike Britanije je potrošila više od 50.000 evra na plastične operacije samo kako bi izgledala kao svoja četrdesettrogodišnja ćerka Džejn.

Žena je započela svoje transformacije još 2001. godine. Estetski hirurzi i drugi specijalisti za lepotu preoblikovali su joj oči, nos, usne, uradili lifting lica, a takođe su joj postavili fasete na zube i produžili kosu. Dženet je takođe pokušala da se uklopi u figuru svoje ćerke.

– Udebljala sam se i osećala sam se neprivlačno. Sećam se da sam pogledala u Dženj i pomislila: “Nekada sam imala figuru baš poput njene.”

Džanet, koja radi kao knjigovođa, potrošila je 10 000 evra na povećanje grudi pomoću implantata. Žena je sigurna da nikada neće prestati da radi na svom izgledu, ali Džejn je vatrena protivnica plastične hirurgije i smatra da će jednog dana njena majka, koja je opsednuta plastičnim operacijama, izgledati mlađe od nje. Jednom u šetnji, ljudi su za njih dve pomislili da su sestre. Nakon toga, Džejn je nekoliko meseci odbijala da izlazi sa majkom. Ali na kraju je prihvatila roditelja onakvog kakav je i čak je priznala da se njihov odnos popravio.

– Ona je i moja majka i moja starija sestra. Iako mislim da je samo glupo potrošila novac na svu ovu plastiku, na kraju joj je to poboljšalo blagostanje i povećalo samopouzdanje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare