Ko je dečko koji je osumnjičen da je pretukao Mariju Karan? - BIGportal.ba
Ex Yu

Ko je dečko koji je osumnjičen da je pretukao Mariju Karan?

U medijima je odjeknula vest da je rano jutro došlo do žučne rasprave između Marije Karan i njenog dečka, koja se završila tako što ju je on ošamario.

Prema pisanju domaćih medija, rano jutros je na Dorćolu došlo do burne svađe između glumice Marije Karan i njenog dečka V.B.

Glumica se trenutno nalazi u Urgentnom centru, a više detalja će biti poznati tek u narednom periodu.

Za sada se sumnja da je muškarac koji ju je ošamario njen dečko Vladan Balaban (49), uspešan IT stručnjak.

Nakon razvoda od američkog producenta Džoela Lubina, s kojim ima Marka Lea, glumica Marija Karan je pre nekoliko meseci ponovo pronašla ljubav i utočište.

Njen dečko je Novosađanim Vladan Balaban, IT stručnjak, pasionirani hokejaš i otac jednog dečaka.

Godine 1987. sa pionirskom ekipom „Vojvodine“ osvojio je titulu prvaka Jugoslavije, dok je danas član Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije.

Iako su na samom početku, Marija i Vladan zajedničke trenutke koriste na najbolji način. Trenutno su na romantičnom odmoru u Dubrovniku.
“Mogu da kažem da sam imala sreće da nađem pravu osobu. Najvažnije je da posedujete harmoniju i mir u sebi, bez obzira u kom periodu života se nalazite i sa kim ste. Zadovoljna sam gde sam bila nekada, ali i gde sam sada”, izjavila je Marija svojevremeno za Story

“Nisam osoba koja se mnogo osvrće na prošlost. Više razmišljam o sadašnjosti i budućnosti. Za sada sam zadovoljna i ništa ne bih menjala”.

Danas objavljeno

Nedeljko Bajić- Tajno se vjenčao, tajno se razveo

Vanja A

Isplivala fotka Dare Bubamare bez fotošopa

Vanja A

Preminuo klavijaturista grupe “Kerber”

Vanja A

Ostavite komentar