26. Jula 2021.

Ko je dečko Anastasije Ražnatović i čime se bavi?

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CQ_qF7CLPYt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a9cf387f-de8d-48b5-a833-90ce768206f7

Đorđe, naime, nikada nije želeo da se javno eksponira, a mlada Ražnatovićeva poštovala je njegovu odluku. Bez obzira na to što svi misle da je lep i zgodan, pitaju se ko je zapravo Cecin još nezakoniti zet, iz kakve je porodice, gde je odrastao i kakvim životom živi…

– Kuljići su iz Novog Sada, već godinama imaju svoj privatni biznis – rekao je izvor blizak Kuljićima.

– Zanimljivo je da je završio srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra. To javnost nije znala, znaju samo da je studirao u Njujorku, gde je inače i pokrenuo svoj privatni biznis – otkriva izvor za “Alo!”, i dodaje kako je Cecin zet pokrenuo posao kojim se i danas bavi.

– Đorđe je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi.

– Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom – zaključio je dobro obavešteni izvor za gorenavedeni list.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare