Ko je ćerka Bila Gejtsa koja će da nasledi 130 milijardi dolara - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ko je ćerka Bila Gejtsa koja će da nasledi 130 milijardi dolara

Najstarija ćerka Bila i Melinde Gejts, Dženifer, oglasila se na društvenim mrežama povodom razvoda roditelja.

Dženifer Gejts je na svom profilu na Instagramu, u pričama, napisala da je ovo težak period za celu porodicu i dodala da “i dalje uči kako da se nosi sa svojim, kao i sa emocijama ostalih članova porodice”. Istakla je da neće više komentarisati razvod svojih roditelja i napomenula da je zahvalna svima koji su joj uputili reči podrške.

Foto: Profimedia

Ona, njen brat Rori i sestra Fibi morali su da prate stroga pravila oca i majke tokom odrastanja. Poznato je da im je otac zabranio da koriste telefon do 14. godine, a velika pažnja u njihovoj porodici usmerena je na obrazovanje. Dženifer je diplomirala na Stanfordu 2018. godine, na odseku za biologiju, i u jednom intervjuu za magazin “Sajdlajns” (Sidelines Magazine) rekla je da ju je pedijatar inspirisao da svoje obrazovanje usmeri prema medicini.

Ova mlada dama voli konje i konjske trke i “Biznis insajder” je pisao da joj je otac, zbog njene velike pasije prema konjima, kupio imanje u Velingtonu na Floridi, koje je koštalo oko 37 miliona dolara.

U januaru 2020. godine objavljeno je da se verila sa Nejelom Nasarom, koji je zajedno sa njom studirao na Stanfordu. “Jedva čekam da provedem ostatak života sa njim”, napisala je na Instagramu.

Podsetimo da je početkom sedmice objavljeno saopštenje da se razvode Bil i Melinda Gejts, u kom se navodi da su, nakon mnogo promišljanja i rada na odnosu, doneli odluku da okončaju brak.

B92.

Danas objavljeno

Najpoznatija ruska manekenka opet u toplesu

Zeljka

Kontrolisala me čitavog života: Madonina ćerka iskreno govorila o majci

Zeljka

Presušilo jezero u Hrvatskoj, izronila svetinja! Manastir sagrađen poslije Kosovske bitke potopljen zbog hidroelektrane

Zeljka

Ostavite komentar