Ko je bila supruga čuvenog Gidre? Malo ko zna da je OVA GLUMICA osvojila njegovo srce - BIGportal.ba
Ex Yu

Ko je bila supruga čuvenog Gidre? Malo ko zna da je OVA GLUMICA osvojila njegovo srce

Dragomir Bojanić Gidra trudio se da svoj privatan život drži podalje od javnosti

Žika iz “Žikine dinastije” bila je njegova najzapaženija uloga, a replike iz kultne serije i dalje se prepričavaju. Gotovo da nema osobe koju nije bar jednom nasmejao, a legendardni Gidra imao je zapažene uloge i u velikim ostvarenjima poput “Valter brani Sarajevo”, “Majstori”, “Otpisani”, “Hajde da se volimo”, “Vruć vetar” i mnogim drugim.

Malo ko zna da je njegovo srce osvojila glumica LJiljana Kontić, sa kojom se venčao 1966. godine. U braku su dobili ćerku Jelenu.

Jednom prilikom, Gidra je otvoreno priznao:

– Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu – prenosi “Blic”.

Glumac se uvek trudio da svoj porodičan život sačuva za sebe, pa su njihove zajedničke fotografije u novinama bile retkost.

LJiljanu Kontić publika najviše pamti po ulozi LJeposave u seriji  “Đekna još nije umrla. a kad će ne znamo”, a zanimljivo je da je kadar delila sa svojim mužem u filmu “Šta se zgodi, kad se ljubav rodi”.

Jednom prilikom je izjavila da joj je porodica uvek bila na prvom mestu, te da zbog toga nije postigla više u svojoj karijeri.

Bojanića pamtimo kao vrhunskog komičara, ali njegov život nije bio lak

Danas objavljeno

Suzana Mančić: Udvarači su se zbog mene penjali na balkon, a za golišave fotke dobila sam veliku svotu novca

Vanja A

Na Pejovićevom koncertu u Banjaluci više od 15.000 ljudi pjevalo kao jedan!

Vanja A

Milica Pavlović predala tužbu protiv Ane Nikolić

Vanja A

Ostavite komentar