Ko daje glas svemirskom rendžeru u srpskoj sinhronizaciji hit-filma "Baz Svetlosni"? - BIGportal.ba
Ex Yu

Ko daje glas svemirskom rendžeru u srpskoj sinhronizaciji hit-filma “Baz Svetlosni”?

Glumac koga od prošle godine svi znaju kao doktora koji je produžio život skadarlijskom boemu Tomi Zdravkoviću u filmu “Toma” – Petar Benčina ovoga puta u kostimu astronauta koji predvodi ekipu koja se lansira visoko, visoko u svemir. Ekipu Baza Svetlosnog pored izvanrednog Petra Benčine čine i Bojan Žirović, Marija Ćalović i glumac Marko Marković. Dizni i Piksar animacija “Baz Svetlosni” (Lightyear) je od 16. juna u bioskopima širom zemlje.

Dok Baz pokušava da pronađe put kući kroz prostor i vreme, pridružuje mu se grupa ambicioznih regruta i njegov šarmantni robot pratilac mačka, Soks. Dolazak Zurga sa prisustvom svoje impozantne vojske nemilosrdnih robota i misterioznim planom komplikuje stvari i preti misiji.

Baz je junak koji je nadahnuo “Priču o igračkama” on je samopouzdan, ambiciozan, lojalan svemirski rendžer koji je posvećen zadatku. Voli svoj tim i uzbuđenje koje mu njegov posao pruža. Inspiraciju za konačni Bazov izgled autori animacije pronašli su u astronaustskoj uniformi NASE i klasičnoj vojničkoj uniformi. Petar Benčina, poznati glumac koji je glasom oživeo strastvenog astronauta Baza Svetlosnog poznat je po ulogama u sledećim serijama: “Komšije”, “Žigosani u reketu”, “Vojna akademija”.

U filmu, u originalnoj verziji pojavljuju se glasovi Krisa Evansa kao poznatog svemirskog rendžera Baza Svetlonog, kao i reditelj i glumac Taika Vaititi koji daje glas Junior Zap Patrolu.

Režiju potpisuje Angus Meklejn, producentkinja je Galin Suzmen (“Priča o igračkama koju je vreme zaboravilo”) i muziku je radio nagrađivani kompozitor Majkl Đakino (“Betmen”, “Gore”).

Animaciju “Baz Svetlosni” u bioskopima možete pogledati od 16. juna

Danas objavljeno

DESET GODINA nije znala da se bori sa teškom bolesti

Zeljka

Rada se oglasila nakon optužbi fana da posjeduje intiman snimak odnosa

Zeljka

Pisalo se da je Nina Radulović osvojila srce poznatog tenisera

Zeljka

Ostavite komentar