31. Maja 2022.

Ko daje glas svemirskom rendžeru u srpskoj sinhronizaciji hit-filma “Baz Svetlosni”?

Big Portal

Dok Baz pokušava da pronađe put kući kroz prostor i vreme, pridružuje mu se grupa ambicioznih regruta i njegov šarmantni robot pratilac mačka, Soks. Dolazak Zurga sa prisustvom svoje impozantne vojske nemilosrdnih robota i misterioznim planom komplikuje stvari i preti misiji.

Baz je junak koji je nadahnuo “Priču o igračkama” on je samopouzdan, ambiciozan, lojalan svemirski rendžer koji je posvećen zadatku. Voli svoj tim i uzbuđenje koje mu njegov posao pruža. Inspiraciju za konačni Bazov izgled autori animacije pronašli su u astronaustskoj uniformi NASE i klasičnoj vojničkoj uniformi. Petar Benčina, poznati glumac koji je glasom oživeo strastvenog astronauta Baza Svetlosnog poznat je po ulogama u sledećim serijama: “Komšije”, “Žigosani u reketu”, “Vojna akademija”.

U filmu, u originalnoj verziji pojavljuju se glasovi Krisa Evansa kao poznatog svemirskog rendžera Baza Svetlonog, kao i reditelj i glumac Taika Vaititi koji daje glas Junior Zap Patrolu.

Režiju potpisuje Angus Meklejn, producentkinja je Galin Suzmen (“Priča o igračkama koju je vreme zaboravilo”) i muziku je radio nagrađivani kompozitor Majkl Đakino (“Betmen”, “Gore”).

Animaciju “Baz Svetlosni” u bioskopima možete pogledati od 16. juna

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare