27. Decembra 2022.

Knez progovorio o odnosu sa vjerenicom nakon povratka u Podgoricu

Big Portal

“Na brojnim putovanjima i turnejama po Americi imao sam prilike da probam razne vrste burgera sa različitim sosovima i prilozima i toliko su me oduševili da sam poželio da postanem ugostitelj. U pravljenju burgera koristim samo organsku junetinu, recept za brioš lepinju donio sam iz Francuske, svidjela mi se dok sam živio u Parizu, a čedar sir stiže iz Amerike. Uz to idu i razni sosovi, koji daju poseban šmek. Mada djeluje jednostavno, burger nije lako napraviti, sve kockice se moraju složiti kako bi, kad ga probate, došlo do prave eksplozije ukusa”, priča Knez.

Imao je veliku želju da se u gastronomiji oproba u Podgorici, gradu u kome je započeo muzičku karijeru.

“Rođen sam na Cetinju, gde je moj otac Milija predavao muzičko u školi, ali sam odrastao u tadašnjem Titogradu, u kom sam napravio prve muzičke korake, sa samo šest godina nastupao sam na dječjem muzičkom festivalu ‘Naša radost’. Kasnije sam oformio svoje bendove, imali smo svirke i koncerte po čitavoj Crnoj Gori. Zbog svega toga osjetio sam potrebu da novo poglavlje života započnem baš ovde i može se reći da sam se vratio kući”, navodi pjevač.

Zbog preseljenja u Crnu Goru, s vjerenicom Tanjom viđa se na relaciji Pariz-Beograd-Podgorica.

“Da bih realizovao ovu ideju, morali smo da se razdvojimo. Tanja je to shvatila i maksimalno me podržava, baš kao što bih i ja nju da želi da ostvari neku svoju poslovnu viziju. Partner koji te voli, cijeni i poštuje uvijek će biti uz tebe, neće te sputavati. Svaki slobodan trenutak koristimo da budemo zajedno”, kazao je Knez.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare