KLUPKO SE ODMOTAVA Amber tvrdi da ju je Džoni Dep zlostavljao, cijeli svijet ČEKA EPILOG - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

KLUPKO SE ODMOTAVA Amber tvrdi da ju je Džoni Dep zlostavljao, cijeli svijet ČEKA EPILOG

Amber Herd i Džoni Dep su se raveli 2016. godine, a glumica je odmah dobila i privremenu sudsku zaštitu od Depa zbog navodnog nasilja u vezi. Sa druge strane, Džoni Dep tvrdi da je ona njega maltretirala, a slavne glumice Vinona Rajder i Penelope Kruz dostavile sudu pisane izjave.

Naime, slike modre Amber Herd su obišle svet, a onda je uslijedila kontratužba – “Amber laže”, rekao je Džoni Dep putem advokata, prenosi Blic.

Vinona Rajder, koja je bila u četvorogodišnjoj vezi s glumcem, napisala je “da je Džoni Dep jedna od najdivnijih osoba koje je ikada upoznala”. “Nikada nije pokazao ni trunku nasilništva, nikada nije burno odreagovao, ali zato jeste brinuo o svima oko sebe”, napisala je Vinona Rajder, dok je Penelope Kruz dostavila sljedeću izjavu:

“Znam ga od svoje 19. godine. Ne samo da sam radila na tri filma s njim, već ga smatram jednih od najboljih prijatelja. Njegova dobrota, humanost i čudan smisao za humor ga čine onim što on jeste. Ne vjerujem ni jednog minuta u priče da je bio nasilan”.

Danas objavljeno

Napoleonov mač na aukciji

Vanja A

Kultura ispijanja čaja u Kini datira još od prije 2.400 godina

Vanja A

ĐENKA JE STVARNO POSTOJAO! Evo po kome je stvoren lik

Zeljka

Ostavite komentar